Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Dievča, ktoré musí zomrieť

Millennium #6

David LagercrantzIkar (2019) • Séria Millennium • 6. diel

🌴 Posledný kus na sklade, posielame ihneď.
14,90€
Zľava 23%
11,40€

📚Prečítaná za 9,69€ (Zľava 35%) Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup


Mikael Blomkvist a Lisbeth Salanderová odhalia ruské trolie farmy

V štokholmskom parku zomrie bezdomovec. Na prvý pohľad to vyzerá ako bežné tragické úmrtie, no patologičke Fredrike Nymanovej sa čosi nepozdáva a osloví Mikaela Blomkvista.
Blomkvist sa tak trochu nechcene začne zaujímať o prípad. Bezdomovca opakovane počuli blúzniť o švédskom ministrovi obrany Johannovi Forsellovi. Šlo o čisté bludy, alebo mal žobrák naozaj niečo spoločné s vládou?
Mikael požiada o pomoc Lisbeth Salanderovú, no tá po pohrebe Holgera Palmgrena vycestovala z krajiny a teraz akoby sa pod ňou zľahla zem.
Nikto netuší, že odišla do Moskvy, aby si raz a navždy vyrovnala účty so sestrou Camillou. Už ju nebaví byť korisťou, túži byť predátorom.

Dievča, ktoré musí zomrieť je veľké finále série Millennium z dielne Lagercrantza, plné politických škandálov, mocenskej hry, skúmania DNA, expedícií do Himalájí a dezinformačných internetových kampaní šíriacich nenávisť, ktorých korene siahajú až do ruskej trolej farmy.

Recenzie a kritiky

Originálny názov: Hon som maste dö Rok vydania: 2019 ISBN: 9788055168258 Rozmer: 160×245 mm Počet strán: 320 Väzba: pevná s prebalom Štýl: napínavý, špionážny, politickýJazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách