Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Civilný sporový poriadok

Prvý veľký komentár C. H. Beck k základnému procesnému kódexu, akým je Civilný sporový poriadok. Komentár je výnimočný...


🍎 Vypredané, sú však dostupné iné vydania
139,00€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Prvý veľký komentár C. H. Beck k základnému procesnému kódexu, akým je Civilný sporový poriadok. Komentár je výnimočný nielen svojím rozsahom, podrobnosťou spracovania a odborného výkladu jednotlivých ustanovení Civilného sporového poriadku, ale aj zložením autorského kolektívu vedeného doc. JUDr. Markom Števčekom, PhD., ktorého členovia sú uznávanými odborníkmi v oblasti civilného práva s bohatými skúsenosťami nielen v právnej teórii, ale aj v praxi. V neposlednom rade ide o členov rekodifikačnej komisie, ktorí sa aktívne podieľali na tvorbe nových procesných kódexov.
Komentár obsahuje prehľadne spracovanú problematiku obsiahnutú v Civilnom sporovom poriadku a je doplnený o bohatú judikatúru. Odborný výklad k jednotlivým ustanoveniam prináša odpovede na mnohé otázky, ktoré vznikajú v súvislosti s aplikáciou tohto procesného kódexu.
Vzhľadom na význam komentovaného predpisu, komentár je určený širokej odbornej verejnosti, najmä sudcom, prokurátorom, advokátom, advokátskym koncipientom, zamestnancom štátnych a verejných inštitúcii, firemným právnikom, podnikateľom, organizáciám na ochranu spotrebiteľa, či študentom.
Kolektiv autorů
Ondrej Blažo, Michal Cenkner, Tomáš Čentík, Ladislav Duditš, Michal Ďuriš, Marián Fečík, Anita Filová, Katarína Gešková, Juraj Gyárfáš, Juraj Hamuľák, Alexandra Kotrecová, Peter Molnár, Mária Nováková, Ľubomír Pagáč, František Sedlačko, Peter Strapáč, Robert Šorl, Bianka Tkáčová, Radka Zahradníková

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2016 ISBN: 9788074006296 Rozmer: 170×240 mm Počet strán: 1544 Väzba: pevná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách