Jún, nové knižné zľavy až do 80%!

Hideaway: Úkryt

Penelope DouglasPandora (2024) • Séria Diablova noc • 2. diel

🍎 Pripravujeme

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

BANKS
V tieni mesta sa nachádza hotel s názvom The Pope. Chátrajúci, prázdny a tmavý - stojí opustený a obklopený zabudnutým tajomstvom. Ty si však myslíš, že je to pravda, je to tak, Kai Mori? Príbeh o skrytom dvanástom poschodí. Záhada temného hosťa. Myslíš si, že ti dokážem pomôcť nájsť tajný úkryt a dostať sa k nemu, však? Ty a tvoji priatelia sa ma môžete pokúsiť vydesiť. Môžeš sa pokúsiť zatlačiť na mňa. Pretože aj keď bojujem s tým, aby som skryla všetko, čo cítim, keď sa na mňa pozrieš - a robím to už od detstva -, myslím, že to, čo hľadáš, je možno oveľa bližšie, než si uvedomuješ. Nikdy ho nezradím. Tak sa pekne usaď. V Diablovu noc sa lov presunie až k tebe.

KAI
Nemáš ani potuchy, čo hľadám, Maličká. Nevieš, čím som sa musel stať, aby som prežil tri roky vo väzení za zločin, ktorý by som s radosťou spáchal znova. Nikto nevie, na čo som sa zmenil. Chcem ten hotel, chcem ho nájsť a chcem, aby to skončilo. Chcem svoj život späť. Čím viac som však v tvojej blízkosti, tým viac si uvedomujem, že toto nové ja je presne tým, čím som sa mal stať. Tak poď. Necúvni. Môj dom je na kopci. Existuje toľko ciest dovnútra, veľa šťastia pri hľadaní východu. Videl som tvoj úkryt. Je načase pozrieť sa na ten môj.

Táto 18+ dark romanca je samostatným príbehom, dej je však pokračovaním udalostí, ktoré sa začali v knihe CORRUPT: Skazení. Odporúčame, aby ste si pred čítaním tejto knihy prečítali titul CORRUPT: Skazení.

Originálny názov: Hideaway Rok vydania: 2024 Odporúčaný vek: 18+ Väzba: pevná Štýl: erotický, romantickýJazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách