Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

LEGO® Super Mario™ 71421 Dixie Kong a koncert v džungli – rozširujúci set

LEGO (2023)

🍌 Odosielame o 8 dní.
23,00€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

LEGO® Super Mario™ 71421 Dixie Kong a koncert v džungli – rozširujúci set

S týmto rozširujúcim setom LEGO® Super Mario™ Dixie Kong a koncert v džungli (71421) sa deti môžu vydať do džungle, kde býva Donkey Kong™, a užiť si tam poriadnu hudobnú zábavu. V balení nájdete figúrky Dixie Kong a papagája Squawksa, zostaviteľné javisko, scenériu džungle, hudobné nástroje a vybavenie. Umiestnite figúrky LEGO® Maria™, LEGO® Luigiho™ alebo LEGO® Peach™ (figúrky nie sú súčasťou balenia) do stredu pódia, otočte ich a pripojené pódia začnú rotovať a takisto tým aktivujete zvuky hudby. Poznámka: na interaktívnu hru je potrebný štartovací set 71360, 71387 alebo 71403.

Sprievodná aplikácia
Stiahnite si aplikáciu LEGO Super Mario v ktorej deti nájdu návody na stavanie a ďalší zábavný obsah pre ešte tvorivejší zážitok.

Nápad na darček
Táto zberateľská stavebnica je fantastickým darčekom pre kreatívne deti od 7 rokov, ktoré milujú hudbu a zvieratá – a dospelých, ktorý si radi a s láskou zaspomínajú na Donkeyho Konga! S týmto rozširujúcim setom, ako aj mnohými ďalšími, si môžu fanúšikovia rozširovať, prestavovať a tvoriť vlastné levely a celé hodiny sa zabávať zbieraním mincí.
Počet dielikov: 174
Vek: 7+

Rok vydania: 2023 Odporúčaný vek: 7+ Rozmer: 140×260 mm

Zaradené v kategóriách