Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Od osamelosti k blízkemu vzťahu v partnerstve


🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
9,50€
Zľava 21%
7,51€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Autor v knihe opisuje sociálne kvalitné vzorce správania, ktoré je možné sa naučiť, aby sme sa vo vzťahoch sa cítili príjemne. Pretože neexistuje „škola sociálneho správania“, ľudia sa zvyknú vo vzťahoch správať živelne – často iba reagujú, no z takého správania sa rodí napätie, veľa zbytočných konfliktov a zranení. Obzvlášť v partnerských vzťahoch, ktoré sú v našom živote najdôležitejšie, pretože od dospelosti v nich žijeme s cieľom prežiť v partnerstve celý svoj život, vytvoriť si rodinu a poskytnúť svojim deťom podmienky pre kvalitné a bezpečné prežívanie vzťahov, tzv. rodinný azyl. Spôsoby správania, ktoré autor v knihe opisuje, sú veľmi jednoduché a zrozumiteľné, ale málokto ich používa.

Autor knihy už desiatky rokov vedie sociálne tréningy, na ktorých sa klienti učia tieto jednoduché spôsoby správania používať, no v každej začínajúcej skupine to vyzerá doslova tak, ako v prvej triede v základnej škole. A je úplne jedno, z akej rodiny kto pochádza, aké má vzdelanie, akú pozíciu v spoločnosti zastáva. Každý sa učí od základu, ako využívať akceptáciu v blízkom rodinnom vzťahu, schopnosti rozumieť blízkemu človeku, odvahe byť sám sebou, ako byť vo vzťahu nezávislý, ako prežívať sebaúctu, ako kvalitne a spontánne viesť rozhovor, ako sociálne efektívne a nezraňujúco používať kritiku, ako kvalitne prejsť obdobím, keď vyprchá vo vzťahu zaľúbenosť, aby človek z toho neprežíval traumu, ale posunul partnerský vzťah na kvalitnejšiu a trvalejšiu úroveň.
Aj napriek tomu, že je to útla knižka, obsahuje veľa praktických a sociálne kvalitných vzorcov správania, ktoré je možné sa ľahko naučiť používať a začať tak meniť kvalitu vzťahu. Partnerský vzťah sa môže stať bezpečným a krásnym azylom pre obidvoch partnerov a ich deti.

Druhé vydanie.
Kniha bola v roku 2021 a 2023 vyhodnotená v kníhkupectve Martinus ako bestseller.

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2023 ISBN: 9788097192020 Rozmer: 140×205 mm Počet strán: 86 Väzba: brožovaná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách