Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Testy 9 zo slovenského jazyka a literatúry

Príprava na testovanie deviatakov a na prijímacie skúšky na stredné školy


🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
8,90€
Zľava 27%
6,50€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Nová, pôvodná publikácia Testy 9 zo slovenského jazyka a literatúry, zostavená skúsenými učiteľkami, je určená žiakom 9. ročníka základných škôl, ktorým má slúžiť ako príprava na celoštátne testovanie i na prijímacie skúšky na stredné školy.
V úvodnej časti knižky nájdu podrobný návod a užitočné tipy, ako sa orientovať v problematických častiach učiva slovenského jazyka. Svoje vedomosti si následne môžu otestovať v štyroch kapitolách. Prvá z nich obsahuje testy zamerané výlučne na čítanie s porozumením, druhá ponúka testy preverujúce znalosti z tvaroslovia – slovných druhov. Testy tretej a štvrtej kapitoly sú zamerané na čítanie s porozumením aj na gramatickú a literárnu zložku jazyka, no kým v tretej kapitole je v každom teste 10 otázok, vo štvrtej už autorky pripravili vždy dvadsať otázok. V závere publikácie nájdu žiaci kľúč so správnymi odpoveďami.
Všetky testové úlohy zodpovedajú novému Štátnemu vzdelávaciemu programu a korešpondujú s požiadavkami ISCED I. a ISCED II. na slovenský jazyk a literatúru.

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2023 ISBN: 9788055187068 Rozmer: 170×240 mm Počet strán: 128 Väzba: brožovaná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách