Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Mýty/Hrdinovia/Trója

kolekcia

Stephen FryTatran • Edícia Kolekcie

🍌 Dodanie môže trvať viac ako dva týždne
69,07€
Zľava 15%
58,71€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Kolekcia titulov Mýty, Hrdinovia a Trója od Stephena Frya.

Mýty: Grécki bohovia stelesňujú to najlepšie i najhoršie v nás a prostredníctvom ľahkého, vtipného štýlu Stephena Frya nám rozprávajú svoje príbehy. Kniha Mýty je dôvtipné, humorné a mimoriadne vydarené dielo človeka, ktorý už vyše štyridsať rokov zabáva svojím hereckým aj literárnym umením celý svet.

Hrdinovia: Kniha Hrdinovia je plná vášnivých vzbĺknutí, dramatických útekov a prenasledovania, zápasov a bitiek, neriešiteľných hádaniek a bezvýchodiskových situácií, činov vykonaných zo zbabelosti alebo so skutočnou odvahou, ako aj vrážd a príkladov nezištnej obetavosti. Je to jednoducho príbeh príbehov o tom, čoho všetkého sme my smrteľníci – vo svojich najsvetlejších aj najtemnejších chvíľach – schopní.

Trója: Pripravte sa na najstarší a najúžasnejší príbeh všetkých čias, v ktorom sa neovládateľné vášne striedajú s najvyššími ideálmi a hrdinstvo s úskokmi. Stephen Fry oživil klasický príbeh o Tróji vtipom, ľahkosťou a emóciami a vložil doň odvahu a nenávisť, lásku a stratu, pomstu a ľútosť, túžbu i zúfalstvo, ktoré sa navždy zapísali krvou do piesočnej pláže na ďalekom pobreží Malej Ázie.

Rozmer: 147×229 mm Počet strán: 320+372+288 Väzba: pevná s prebalom Jazyk: slovenčinaŠtýl: historický, dobrodružný

Zaradené v kategóriách