Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Snehuliak - KNP (Nesbo Jo)

V Osle napadol prvý sneh. Jonas ráno vstane a zistí, že jeho matka zmizla. Ostane po nej jediná stopa - ružový šál, čo jej...

Jo NesboKnihy na počúvanie (2014) • Séria Harry Hole • 7. diel

🍌 Odosielame o 5 dní.
12,90€
Zľava 25%
9,69€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

V Osle napadol prvý sneh. Jonas ráno vstane a zistí, že jeho matka zmizla. Ostane po nej jediná stopa - ružový šál, čo jej daroval na Vianoce. Má ho na krku snehuliak. Predošlú noc sa nečakane zjavil na dvore a jeho čierne oči hľadia priamo do domu.

Prípad rieši inšpektor Harry Hole, ktorý nedávno dostal tajomný list s podpisom Snehuliak. Situácia sa ešte väčšmi zamotáva, keď Harry zistí, že tento model sa opakuje - za posledných desať rokov sa stratilo jedenásť žien, a to vždy presne v deň, keď napadol prvý sneh. Vyšetrovanie je pre Harryho o to zložitejšie, že sa týka jeho novej kolegyne, ale aj milovanej Rachel. Prípad Snehuliak ho privádza na pokraj šialenstva.

Brilantne vykreslené postavy a gradujúce napätie sú zárukou napínavého príbehu, aký vie napísať len majster súčasných trilerov Jo Nesbo.

Z nórskeho originálu Snomannen (H. Aschehoug & Co., Oslo, 2007) preložil Jozef Zelizňák.

V slovenčine knihu vydalo vydavateľstvo Ikar, audioknihu načítal Martin Mňahončák.

Originálny názov: Snomannen Rok vydania: 2014 Katalógové číslo: 8585035000024 Rozmer: 140×125 mm Dĺžka: 14 Hod. 1 min. Jazyk: slovenčinaŠtýl: mysteriózny, napínavý

Zaradené v kategóriách