Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Klinická propedeutika v urgentnej medicíne


🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
19,58€
Zľava 15%
16,64€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Vysokoškolská pregraduálna aj postgraduálna učebnica pre ošetrovateľské a lekárske odbory je prvou publikáciou na Slovensku a pravdepodobne aj vo svete, ktorá sa prednostne venuje princípom odberu anamnézy a zásadám fyzikálneho vyšetrenia v prístrojových, personálnych, materiálnych a priestorových podmienkach neodkladnej prednemocničnej starostlivosti.

Je určená lekárom všetkých špecializácií, zdravotníkom pracujúcim v záchrannej zdravotnej službe, operačných strediskách a na urgentných príjmoch, študentom lekárskych a ošetrovateľských fakúlt, pokročilým laickým záchranárom v zložkách Integrovaného záchranného systému a všetkým, ktorí nemôžu a nechcú byť odkázaní na mnohých konziliárov a kompletné technické vybavenie potrebné na perfektnú diagnostiku v nemocnici.

Tým, ktorí potrebujú postaviť smerodatnú diagnózu v teréne len na základe rozhovoru s pacientom, využitím vlastných rúk a zmyslov a prípadne s minimálnym vybavením vozidla Ambulancia záchrannej zdravotnej služby. V 2. vydaní pribudlo 6 nových kapitol, ostatné boli prepracované a doplnené o nové poznatky.

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2022 ISBN: 9788027130214 Rozmer: 167×240 mm Počet strán: 272 Väzba: brožovaná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách