Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Krásny svet, kdeže si?

Sally RooneyLindeni (2023)

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
19,99€
Zľava 22%
15,50€

📚Prečítaná za 10,99€ (Zľava 45%) Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Nájdu odvahu vidieť vo svete krásno? Nový román od autorky bestselleru Normálni ľudia.

Spisovateľka Alice sa zoznámi s Felixom, ktorý pracuje v sklade, a požiada ho, aby ju sprevádzal na služobnej ceste do Ríma. V Dubline sa jej najlepšia priateľka Eileen spamätáva z rozchodu a začína opäť flirtovať so Simonom, s ktorým sa pozná od detstva. Alice, Felix, Eileen a Simon sú stále mladí – no život ich pomaly dobieha. Túžia po sebe a navzájom sa klamú, dávajú sa dokopy a rozchádzajú sa. Majú sex a trápia sa nad ním, strachujú sa o svoje priateľstvo a znepokojuje ich svet, v ktorom žijú. Dokážu uveriť v krásny svet?

Krásny svet, kdeže si? sa venuje rôznym témam – kráse, sláve, sociálnym sieťam, duševnému zdraviu, priateľstvu, láske, prerodu priateľstva na lásku aj tomu, aká je príťažlivosť premenlivá. Autorkine postavy hľadajú lásku a vlastnú identitu aj kultúrnu triedu, do ktorej by mohli patriť alebo sa v nej schovať. Hľadajú nádej vo svete, ktorý sa často zdá beznádejný.

Recenzie a kritiky

Originálny názov: Beautiful World, Where Are You Rok vydania: 2023 Odporúčaný vek: 18+ ISBN: 9788056632833 Rozmer: 130×200 mm Počet strán: 304 Väzba: brožovaná Jazyk: slovenčinaŠtýl: romantický

Zaradené v kategóriách