Táto káva vás zavedie priamo do srdca Indonézie, kde sa v oblasti Batak - Aceh na vulkanickej pôde, bohatej na minerály, pestuje jedna z najvýnimočnejších káv na svete... Zobraziť viac
Táto káva je pestovaná na úrodných vulkanických pôdach južne od vulkánu Santa Ana a prináša nezameniteľnú chuť, ktorá je výsledkom kombinácie hornatej krajiny, mierneho podnebia a bohatej sopečnej pôdy. Odroda Bourbon je známa vysokou... Zobraziť viac
Táto zmes nie je podpražená a kyslá, takže sa nemusíte báť acidity, ktorá ohromí Vaše chuťové bunky. Espresso Moderna je upražená presne tak, aby bola sladká, čokoládová a šťavnatá. Káva hrá rôznymi tónmi a chuťami. Je výborná na... Zobraziť viac
Ak ste presvedčený, že na Vás kofeín neúčinkuje, po vypití tejto kávy zmeníte názor. Táto káva obsahuje až 80% robusty (až o 300 % viac kofeínu ako arabika) a 20 % arabiky (pre zmiernenie zemitej horkosti robusty)... Zobraziť viac
Plná a bohatá oriešková chuť s minimálnou aciditou. Skvelá na espresso... Zobraziť viac
Približne dve hodiny jazdy smerom na juh od San José, Tar-razú je zlatá baňa kávy v Kostarike: jej horské s bujnou vegetáciou a presne vymedzenými ročnými obdobiami ponúka ideálne podmienky na pestovanie kávy... Zobraziť viac
Fazenda Dutra je rodinná kávová farma v São João do Manhuaçu, 300 kilometrov od východného pobrežia Brazílie. V 50. rokoch 20. storočia zdedil Jose Dutra Sobrinho jednohektárovú kávovú farmu, ktorú obhospodaroval a rozvíjal viac ako 40 rokov... Zobraziť viac
Chuťový profil: Mliečna čokoláda, med, maliny, hrozno, pomaranč... Zobraziť viac
V chuti dominujú sladké ovocné tóny bobuľového ovocia. Vychutnajte si šálku Kenya Kirinyaga Kii a nechajte sa uniesť jej bohatou chuťou, ktorá je ako stvorená pre prípravu šťavnatého espressa... Zobraziť viac
Táto káva je skutočný klenot pre všetkých milovníkov kávy s jemnou chuťou a bohatou arómou. Začnite svoje ráno s láskou k prírode a výnimočnou šálkou Guatemala Finca La Bolsa s chuťou jemnej mliečnej čokolády, hrozienok a javorového sirupu... Zobraziť viac
Usadlosť Anasora sa nachádza v nadmorskej výške 1900-2000 m v oblasti wocho Sololo. Má rozlohu 167 ha, z toho 95 ha je obrábaných. Pán Tadesse je pestovateľom kávy v tretej generácii a pochádza z veľkej kávovej rodiny je rovnako známy ako rodina... Zobraziť viac
Kocúrov espresso blend namiešaný z výberových zŕn kávy 80% Arabica Brazília Santos Exclusive a 20% Robusta India Kaapi Royal... Zobraziť viac
Vysoký, a tichý Miller Walles nebol vždy pestovateľom kávy... Zobraziť viac
Zoznámte sa s Jorgem Eliasom Rojasom, ktorý stojí za kávou z oblasti La Roca z úchvatných hôr Gaitania v Tolimskej oblasti. Jorgeho cesta viedla od klasických odrôd, ako je Castillo, až po experimentovanie s Gešou či Bourbonom, zdokonaľovaním techník... Zobraziť viac
Ben Colbran sa v roku 1963 presťahoval s manželkou a dvomi deťmi z Nového Zélandu do Papuy Novej Guinei. Mal sen. Chcel sa stať kávovým farmárom. Všetky svoje úspory minul na odkúpenie pôdy a nákup kávovníkov. Ako isto viete, tak prvé 4 roky kávovníky nem Zobraziť viac
Silná, kávová a zemitá chuť bez štipky acidity a kyslosti. V chuti dominuje horká čokoláda a kakao... Zobraziť viac
Aróma kávy je veľmi sladká a prenikavá, dominuje v nej sladkosť višní a karamelu. Telo kávy je stredne silné, džemové. V chuti kávy sa kĺbia tóny sladkého ovocia ako sú jahody, višne a mandarínky. Dochuť kávy je jemne horká ako skaramelizovaný... Zobraziť viac
Tip pre milovníkov čokoládových tónov... Zobraziť viac
Etiópia je pravlasťou kávy s dlhou a bohatou tradíciou v jej pestovaní a spracovaní. Krajina leží vo východnej časti Afriky v oblasti zvanej Africký roh. Káva bola vypestovaná drobnými poľnohospodármi v okolí mesta Shakiso, ktorá sa... Zobraziť viac