Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Blu-ray (11,99€) Blu-ray (26,99€) Blu-ray (7,43€) DVD (3,59€) DVD (7,99€) Ultra HD Blu-ray (32,99€) Ultra HD Blu-ray (17,09€)

Počátek (1 DVD)

Inception (2010)Režie: Christopher NolanHrají: Leonardo DiCaprio, Ellen Page, Cillian Murphy, Marion Cotillard...


🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
3,99€
Zľava 10%
3,59€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Pripravte sa na film, ktorý sa nedá označiť inak ako dielo génia. Christopher Nolan sa vykašlal na "moderné" 3D technológie a natočil poctivé inteligentné akčné sci-fi, ktoré tu chýbalo od čias Matrixu v starom dobrom 2D. Neodtrhnete oči od obrazovky, to Vám garantujeme, čo je pri hutnej minutáži (vyše 140 minút) naozaj hodné zápisu do Guinessovej knihy rekordov. Genialita filmu je v skĺbení originálneho a hlavne inteligentného scenára (ktorý je napriek svojej "prepletenosti" pochopiteľný na prvý šup) s výbornou vizuálnou stránkou a geniálnou hudbou od Hansa Zimmera. Posledná hodina filmu Vás nenechá vydýchnuť. Akčná scéna v niekoľkých medzi sebou prepojených rovinách je jeden z najoriginálnejších počinov v histórii kinematografie. Christopher Nolan opäť bez mihnutia oka dokazuje, že označenie vizionár a génius nie sú v žiadnom prípade prehnané. Dajte mu rozpočet a voľnú ruku a máte zaručenú pecku - a nielen po stránke komerčnej ale hlavne umeleckej. Nenechajte si ujsť Matrix nového milénia.

P.S. Dúfajme, že nikto sa nepokúsi natočiť sequel :)

P.S.2 Milujeme Toma Hardyho (inak Fešáka Boba z RocknRolly) v roli Eamesa (je to charakter)

Recenzie a kritiky

Recenzie na ČSFD

Herci: Leonardo DiCaprio, Joseph Gordon-Levitt, Ellen Page, Tom Hardy, Marion Cotillard

Originálny názov: Inception Rok vydania: 2010 Katalógové číslo: W01038 Rozmer: 135×190 mm Dĺžka: 142 Obal: DVD obal Titulky: české, chorvátske, srbské, slovinské, litovské, lotyšské, estónske, turecké, bulharské, anglické pre nepočujúcich Jazyk: čeština, angličtina, turečtina

Zaradené v kategóriách