Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Čierna vdova

Daniel SilvaSlovenský spisovateľ (2021) • Séria Agent Gabriel Allon • 16. diel

🌴 Posledný kus na sklade, posielame ihneď.
15,90€
Zľava 27%
11,60€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Pre priaznivcov legendárneho špióna reštaurátora Gabriela Allona i pre všetkých, čo by sa s ním ešte len chceli zoznámiť, vychádza svetový bestseller Čierna vdova v novom vydaní.

Gabriel Allon je pripravený prevziať funkciu riaditeľa izraelskej tajnej služby, no v poslednej chvíli mu v tom zabráni bombový útok v parížskej štvrti Marais. Bezradná francúzska vláda požiada Allona, aby odstránil strojcu útoku, prv než udrie znova.
Volajú ho Saladin. Stojí na čele teroristickej siete a jeho ambície sú rovnako grandiózne ako krycie meno, ktoré si zvolil. Ak ho chce Gabriel dolapiť, musí nastrčiť agentku do najnebezpečnejšej teroristickej skupiny na svete. Je ňou krásna a odvážna mladá žena, ktorá vystupuje ako čierna vdova bažiaca po pomste. Čaká ju riskantná cesta z nepokojných parížskych predmestí až do Washingtonu, kde neľútostný Saladin plánuje apokalyptickú noc hrôzy, ktorá má zmeniť chod dejín.

Recenzie a kritiky

Originálny názov: The Black Widow Rok vydania: 2021 ISBN: 9788022023153 Rozmer: 130×200 mm Počet strán: 384 Väzba: pevná Jazyk: slovenčinaŠtýl: špionážny

Zaradené v kategóriách