Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Zradný príliv


🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
15,90€
Zľava 35%
10,34€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Potopený vrak, nezvestné dievča a otázky, ktoré more nikdy nezmylo...

Pokojné pobrežné mestečko Evelyn Bay v Tasmánii zažilo v minulosti obrovskú tragédiu, ktorá natrvalo poznamenala život mnohých obyvateľov. Pred dvanástimi rokmi zahynuli na mori v ničivej búrke dvaja muži a zároveň záhadne zmizlo mladé dievča.

Teraz sa po mnohých rokoch vracia do rodného mestečka tridsaťročný Kieran s priateľkou Miou a malou dcérkou. Práve Kieran nesie v očiach všetkých najväčší podiel viny na dávnej tragédii, s ktorou sa ešte stále poriadne nevyrovnal. Jeho prítomnosť vyvoláva nevôľu obyvateľov a dokonca aj starí priatelia sa k nemu správajú odmerane. Na druhý deň po jeho príchode sa objaví na pláži mŕtve telo mladej ženy. Vražda študentky naštrbí pocit bezpečia prímorského mestečka a vytiahne na povrch pochované tajomstvá, lži, vinu, krivdu a smútok, čo zanechala veľká búrka, ktorá dodnes traumatizuje mnohých obyvateľov.

Jane Harperová v inteligentnom psychologickom trileri dokonale prepája atmosféru a stupňujúce sa napätie v mestečku s búrlivou silou oceánu. Podozrenia, domnienky a prejavy nevraživosti v úzkej komunite ľudí, ktorí sa veľmi dobre poznajú, dokážu eskalovať a podobne ako prírodné živly napáchať nenávratné škody.

Recenzie a kritiky

Originálny názov: The Survivors Rok vydania: 2021 ISBN: 9788022211802 Rozmer: 157×235 mm Počet strán: 288 Väzba: pevná s prebalom Jazyk: slovenčinaŠtýl: psychologický, mysteriózny

Zaradené v kategóriách