Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Kde toľko trčíš?!?

Komiks, v ktorom si hlavnou postavou a pozrieš sa svojmu hnevu do očí


🌴 Posledný kus na sklade, posielame ihneď.
10,00€
Zľava 27%
7,30€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Predstavte si, že nič nejde podľa vašich plánov, že sa hrozne ponáhľate, ale vaše deti majú práve vtedy hŕbu času. Že sa všetko kazí, keď to najmenej potrebujete - ó, áno prichádza HNEV. Hnev, zúrivosť a zúfalstvo. Toto nie sú pocity, ktoré sa v našej spoločnosti bežne nosia. Napriek tomu sa každému z nás dejú. No a deťom, tým sa hnev deje poriadne intenzívne.
Aby sa naň mohli pozrieť z pozície pozorovateľa, vznikol hlavný hrdina komiksu Chrono. Je to papagáj, ktorý je večne podráždený a namosúrený. Po tom ako zistí, v akej šlamastike sa ocitol, sa cez neho valí jedna vlna hnevu za druhou. Čitateľ prostredníctvom Chrona môže hnev pozorovať a skúmať bez toho, že by ho hnev priamo ovládol.
Spolu s komiksovými postavičkami majú malí čitatelia možnosť skúšať najrôznejšie techniky ako svoj hnev usmerniť. Chronov hnev sa ukáže ako užitočný, pomôže mu začať záchrannú akciu, v ktorej zohrá malý čitateľ kľúčovú úlohu, premení sa na agenta a ďalej sa nechajte prekvapiť. Kniha je určená na spoločné čítanie detí a dospelých.

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2020 ISBN: 9788057012870 Rozmer: 210×300 mm Počet strán: 49 Väzba: brožovaná Jazyk: slovenčinaŠtýl: dobrodružný

Zaradené v kategóriách