Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Akí sú moji žiaci?

Diagnostikovanie je poznávanie žiaka. Ak je cieľom vyučovania, aby sa žiaci zdokonaľovali (o čom nemožno pochybovať), jeho...

Peter GavoraEnigma (2010)

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
5,50€
Zľava 20%
4,40€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Diagnostikovanie je poznávanie žiaka. Ak je cieľom vyučovania, aby sa žiaci zdokonaľovali (o čom nemožno pochybovať), jeho súčasťou bude vždy diagnostikovanie. Diagnostikovanie však nie je cieľom, ale aj prostriedkom. Je prostriedkom na zlepšovanie pôsobenia na žiaka na základe znalosti diagnostických výsledkov.

Táto publikácia Akí sú moji žiaci? je určená učiteľom základných a stredných škôl, riaditeľom, metodikom, inšpektorom, výskumným pracovníkom i ďalším záujemcom o túto problematiku. Bola tiež písaná so zámerom dať študentom učiteľstva na vysokých školách solídne základy z tejto odbornej oblasti.

Publikácia má teoretický i praktický charakter. Okrem výkladu teoretických poznatkov o druhoch, zásadách a nástrojoch diagnostikovania práca obsahuje i veľké množstvo príkladov na aplikáciu teórie. Okrem toho má prílohy s diagnostickými nástrojmi z rôznych oblastí, ktoré môže záujemca použiť vo svojej diagnostickej praxi.

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2010 ISBN: 9788089132911 Rozmer: 150×208 mm Počet strán: 216 Väzba: brožovaná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách