Jún, nové knižné zľavy až do 80%!

Meet the Heroes - prečítaná (bazár kníh)

výborný stav = prečítaná kniha bez poškodenia

Heroes Media (2020)

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
25,00€
Zľava 35%
16,25€

Objavte nenápadných hrdinov alebo sa rovno staňte jedným z nich. Pretože záleží na tom, v akej krajine budeme žiť.

Na Slovensku žije množstvo talentovaných ľudí, ktorým záleží na tom, v akej krajine budeme žiť. Bez ohľadu na to, či pôsobia v biznise, umení, neziskovom priestore, vede alebo športe svojou kreativitou, zodpovednosťou a zanietením vytvárajú hodnoty, ktoré ovplyvňujú a inšpirujú našu spoločnosť.

Meet the Heroes je nezávislé online médium, ktoré týchto ľudí objavuje a prostredníctvom rozhovorov upozorňuje na ich názory a myšlienky, ktoré dnes čítajú desiatky tisíc ľudí. Formát rozhovoru sa stal vlajkovou loďou tejto platformy, niekoľkých desiatok autorov a fotografov, ktorí sa svojimi otázkami snažia v rozhovoroch nachádzať dôležité posolstvá.

V tejto knihe nájdete tie najsilnejšie myšlienky, názory a komentáre z rozhovorov, ktoré vás okrem premýšľania povzbudia konať. Sú univerzálne a bez ohľadu na to, v akej oblasti pôsobíte, každý deň z nich dokážete čerpať silu, nádej a inšpiráciu. Je určená všetkým, ktorým záleží na slobode, zdravých hodnotách a ktorým nie je osud Slovenska a Slovákov doma aj v zahraničí ľahostajný.

"Predstavujem si krajinu, ktorá nie je slávnostnou hostinou len pre vyvolených na pozvánky, ale ani primitívnym ohniskom, okolo ktorého si každý uchmatne kus mäsiska podľa svojej šikovnosti. Predstavujem si to ako veľkú svadbu, dlhý stôl v nejakom sade, ktorý bol na začiatku tak trocha slávnostný, no už teraz sa zasadací poriadok premiešal, ten, čo na chvíľu odišiel, si na ňom nájde svoj pohár, kde si prisadnú k sebe cudzí ľudia a hoci so sebou nesúhlasia, pripijú si a v dobrom si to vyrozprávajú. Toto je moja predstava, ako by sme mohli fungovať ako spoločnosť na Slovensku. Viem, idealistická, možno romantická, ale pomenúva to, že Slovensko nie je ekonomická korisť alebo čičmiansky vzor, ale priestor pre spolužitie rôznych ľudí, ktorých spája akési neviditeľné puto." Martin Bajaník v rozhovore pre Meet the Heroes.

Rok vydania: 2020 Rozmer: 180×220 mm Počet strán: 228 Väzba: šitá Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách