Nová krimi Dominika Dána v predpredaji!

Patris corde

Apoštolský list Svätého Otca Františka Patris corde pri príležitosti 150. výročia vyhlásenia sv. Jozefa za patróna univerzálnej Cirkvi


🍎 Vypredané
2,50€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Dekrét, ktorým sa udeľuje dar osobitných odpustkov pri príležitosti Roku svätého Jozefa, vyhláseného pápežom Františkom v rámci slávenia 150. výročia vyhlásenia sv. Jozefa za patróna univerzálnej Cirkvi.

Cieľom apoštolského listu je prehĺbiť našu lásku k svätému Jozefovi, povzbudiť k prosbám o jeho príhovor a k nasledovaniu jeho čností. Od tohto veľkého svätca sa máme učiť starostlivosti a zodpovednosti: milovať Dieťa a jeho matku; milovať sviatosti a dobročinnú lásku; milovať Cirkev a chudobných. V jednotlivých častiach listu zistíme, akým typom otca bol a aké poslanie mu Božia prozreteľnosť zverila:

  • Milovaný otec
  • Otec nežnej lásky
  • Poslušný otec
  • Prijímajúci otec
  • Tvorivo odvážny otec
  • Pracujúci otec
  • Tieň Otca

Obráťme sa k nemu so svojou modlitbou: Buď pozdravený ochranca Vykupiteľa a ženích Panny Márie. Tebe Boh zveril svojho Syna; v teba Mária vložila svoju dôveru; s tebou sa Kristus stal mužom. Ó, blažený Jozef, ukáž, že si aj naším otcom a veď nás po ceste života. Vypros nám milosť, milosrdenstvo a odvahu a ochráň nás pred každým zlom. Amen.

K apoštolskému listu je pripojený aj dekrét, ktorým sa udeľuje dar osobitných odpustkov pri príležitosti Roku svätého Jozefa, vyhláseného pápežom Františkom v rámci slávenia 150. výročia vyhlásenia sv. Jozefa za patróna univerzálnej Cirkvi.


Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2021 ISBN: 9788081614484 Rozmer: 120×200 mm Počet strán: 32 Väzba: brožovaná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách