Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Šťastné náhody

Keď láska pomáha

Ikar (2020)

🌴 Posledný kus na sklade, posielame ihneď.
12,90€
Zľava 1%
12,80€

📚Prečítaná za 8,39€ (Zľava 35%) Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Provokujúca aj nesmelá. S iskrou v oku i s vyhasnutým pohľadom. Bezstarostná v pruhovanom tričku aj ohnutá k zemi pod ťarchou celého sveta. Ochotná kráčať za vôňou lásky cez moria a púšte svojho srdca, no aj plná strachu pohnúť sa z miesta...

Každá z hrdiniek knihy Šťastné náhody je iná, presne tak ako každá z jedenástich popredných slovenských autoriek, ktoré bez váhania povedali „áno“ výnimočnému literárnemu projektu. Jediné zadanie, ktoré pre svoju tvorbu dostali, bolo slovo láska. Mohli popustiť uzdu svojej fantázii a túto slobodu využili naozaj naplno, azda aj vďaka vedomiu, že vety, ktoré položia na papier, prinesú niekomu osoh, a to nielen v podobe kvalitného čitateľského zážitku. Zbierka poviedok, ktorú dopĺňajú pôvabné čiernobiele akvarely maliarky Jany Farmanovej, má totiž výrazný rozmer solidarity a podpory.

Poviedky Andrey Coddington, Jany Pronskej, Mariany Čengel Solčanskej, Veroniky Homolovej Tóthovej, Hany Lasicovej, Adriany Boysovej, Kataríny Gillerovej, Adriany Macháčovej, Lucie Saskovej, Alice Eštokovej a Ivany Alexi vytvárajú pútavú mozaiku ľudských osudov, v ktorej si každý čitateľ nájde to svoje.

Autorkou predslovu je prezidentka Slovenskej republiky Zuzana Čaputová, pre ktorú je jednou z priorít pomoc obetiam domáceho násilia, a dlhodobo sa snaží upriamiť pozornosť verejnosti aj politikov na tento vážny problém.

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2020 ISBN: 9788055176253 Rozmer: 130×207 mm Počet strán: 272 Väzba: pevná Jazyk: slovenčinaŠtýl: romantický, erotický

Zaradené v kategóriách