Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Posadnutí tajomstvami

Kniha POSADNUTÍ TAJOMSTVAMI uvádza čitateľa do sveta jednej z najefektívnejších a najobávanejších špionážnych agentúr v...


🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
15,90€

📚Prečítaná za 8,75€ (Zľava 45%) Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Kniha POSADNUTÍ TAJOMSTVAMI uvádza čitateľa do sveta jednej z najefektívnejších a najobávanejších špionážnych agentúr v histórii - východonemeckého Ministerstva štátnej bezpečnosti - Stasi. Kniha odhaľuje tajné metódy a zdroje Stasi pri krádežiach tajomstiev v zahraničí i to, aké technické pomôcky na to vyvinula. Tieto objavy otvárajú okno do tajomného sveta špionážnych a bezpečnostných techník spravodajských agentúr.
Autorka prináša materiál CIA, rozhovory, súdne dokumenty, návštevy miest špionážnej činnosti a archívy Stasi. Odhaľuje, ako Stasi preceňovala moc tajomstiev, s pomocou ktorých chcela vyriešiť problémy a vytvorila odolnú špionážnu kultúru, zameranú väčšmi na zabezpečenie vlastnej moci než na ochranu národnej bezpečnosti. Kristie Macrakisová rekonštruuje históriu Stasi prostredníctvom životopisov agentov, prebehlíkov, dôstojníkov i vizualizáciou rôznych technických hračiek v štýle Jamesa Bonda.

Rok vydania: 2010 Rozmer: 125×200 mm Počet strán: 440 Väzba: pevná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách