Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Sherlock Junior a medveď v Londýne

Čítaj a uč sa angličtinu

Slovart (2020) • Séria Sherlock Junior • 1. diel

🍌 Odosielame o 7 dní.
9,95€
Zľava 22%
7,80€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

V prvej časti novej kriminálnej série pre deti môžete záhadné detektívne prípady riešiť spolu s hlavnými hrdinami, a zároveň sa len tak mimochodom naučiť anglické slová a frázy, ktoré sa dajú ľahko pochopiť zo slovenského textu.

Sherlock Junior nie je len najmladší, ale aj najbystrejší detektív v Londýne. Nie div, je predsa priamym potomkom slávneho detektíva. Aspoň to tvrdí... Byt odcestovanej susedky prerobia spolu s Waltrom, alias Watsonom, na detektívnu kanceláriu a na prvý prípad nemusia dlho čakať. Najme si ich jedna staršia dáma, ktorej niekto v parku ukradol prsteň. Podľa všetkého to bol čierny medveď. Kradnú však medvede prstene? Sherlock a Watson sa pustia do pátrania po záhadnom zvierati.

Napínavý kriminálny príbeh, spletité hádanky a prvé slová a vety po anglicky, to všetko čaká len na vás. Všetky anglické texty si možno vypočuť v origináli na stránke www.duden-leseprofi.de/Sherlock-Bär

Komu sa kniha môže páčiť: Všetkým zvedavým deťom, ktoré sa okrem super napínavého príbehu, chcú prelúskať aj anglickými slovami a frázami.

Recenzie a kritiky

Originálny názov: Sherlock Junior und der Bär von London (Sherlock Junior 1) Rok vydania: 2020 Odporúčaný vek: 8+ ISBN: 9788055644745 Rozmer: 150×220 mm Počet strán: 104 Väzba: pevná Jazyk: slovenčina, angličtinaŠtýl: dobrodružný, napínavý

Zaradené v kategóriách