Jún, nové knižné zľavy až do 80%!

Mutácia

Robin CookIkar (1996)

🍎 Vypredané
6,27€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

V americkom štáte Michigan porodí Mary Millmanová ako náhradná matka zdravého chlapca. Jeho skutočnými rodičmi sú však genetický inžinier Victor Frank a psychiatrička Marsha. Na umelé oplodnenie dozeral osobne otec dieťaťa, ktorý sa zaoberal experimentmi na oplodnených vajíčkach.
Victor Junior je už od malička génius s vysokou inteligenciou, no chýba mu akýkoľvek cit a zmysel pre ľudské hodnoty. Keď dosiahne tri roky, jeho inteligencia nevysvetliteľne poklesne. Postupne za čudných okolností zomiera jeho starší brat David, vychovávateľka oboch chlapcov a ďalší dvaja trojroční géniovia, ktorí sú tiež výsledkom genetických pokusov doktora Franka. Je to však súhra náhod alebo čísi obludný plán? Ako s tým súvisí moderné, dobré strážené laboratórium, kde trávi svoj voľný čas malý Junior? Čo urobí "stvoriteľ" Juniora, keď si uvedomí dosah svojich genetických experimentov?

Recenzie a kritiky

Originálny názov: Mutation Rok vydania: 1996 ISBN: 8071182435 Rozmer: 150×235 mm Počet strán: 200 Väzba: pevná s prebalom Jazyk: slovenčinaŠtýl: mysteriózny, napínavý

Zaradené v kategóriách