Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Cashflow kvadrant

Sprievodca finančnou slobodou


🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
17,90€
Zľava 29%
12,70€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Aktualizované vydanie pre dnešný svet

Úspešná kniha Cashflow kvadrant od spoločnosti Rich Dad nám odhalí, ako môžu niektorí ľudia zarábať viac, hoci pracujú menej, prečo platia nižšie dane a že sa vzdelávajú preto, aby dosiahli finančnú slobodu.

Položili ste si už niekedy nasledujúce otázky?

  • Prečo niektorí investori zarábajú peniaze s minimálnym rizikom, zatiaľ čo iní stále nevedia prekročiť hranicu rentability a dosahovať zisk?
  • Prečo väčšina zamestnancov strieda zamestnania, zatiaľ čo iní jednoducho odídu z jedného, aby následne vybudovali veľké spoločnosti a podnikateľské impériá?
  • Čo pre mňa a moju rodinu znamená prechod z priemyselného veku do veku informácií?
  • Ako môžem využiť túto zmenu vo svoj prospech a vytýčiť si cestu k finančnej slobode?

Kniha Cashflow kvadrant bola napísaná pre tých, ktorí sú pripravení... presunúť sa za hranice mimo istoty zamestnania a začať hľadať vlastný svet finančnej slobody, urobiť vo svojom živote významné zmeny, prevziať kontrolu nad svojou finančnou budúcnosťou a uchopiť ju do vlastných rúk.

Hlavný dôvod, prečo ľudia zápasia s finančnými ťažkosťami, spočíva v tom, že síce trávia roky v škole, ale nenaučia sa nič o peniazoch. Výsledkom je, že sa učia, aby pracovali pre peniaze, ale nikdy sa nenaučia, aby peniaze pracovali pre nich. Robert T. Kiyosaki, autor.


Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2019 ISBN: 9788081641848 Rozmer: 135×205 mm Počet strán: 352 Väzba: pevná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách