Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Kaviareň na konci sveta

Príbeh o zmysle života

John StreleckyTatran (2019)

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
11,90€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Malá kaviareň uprostred ničoho sa postará o zlom v živote reklamného manažéra Johna, doteraz plného zhonu a stresu. John je manažér reklamnej agentúry. Vystavený každodennému stresu sa rozhodne na pár dní vypnúť. Keď ho únavná cesta nehostinným krajom zavedie ku kaviarni, poteší sa. Zablúdil a chce si tu iba na chvíľu oddýchnuť a pokračovať v ceste. Na jedálnom lístku v ponuke dňa objaví tri otázky: Prečo si tu? Bojíš sa smrti? Vedieš naplnený život? Na otázky si má odpovedať sám, kým bude čakať na jedlo. Otázky o zmysle života Johna najprv znechutia, no potom sa na ne pokúsi nájsť odpoveď... Hlavným posolstvom tejto útlej knihy je návod, ako vykročiť na cestu k plnohodnotnému životu. Človek by nemal snívať o dôchodku, keď si bude môcť všetko dopriať. Život sa nemá odkladať, ale žiť. Napriek presvedčeniu, že o zmysle nášho bytia už vieme všetko, nikdy sme o ňom hlbšie nepremýšľali. Príbeh o korytnačke alebo rybárovi je prostý, ale naplnený základnou múdrosťou o nezmyselnom pachtení ľudstva.

Živý a svojsky zábavný príbeh sa stal medzinárodným bestsellerom a bol preložený do 41 jazykov. Kaviareň na konci sveta prináša príbeh, na ktorý tak rýchlo nezabudnete. Je to jedna z kníh, ktoré neodložíte, kým ich nedočítate. Upozorní nás na najdôležitejšie veci života a dosiahne až na dno duše.

Recenzie a kritiky

Originálny názov: The Cafe on the Edge of the World Rok vydania: 2019 ISBN: 9788022210270 Rozmer: 115×180 mm Počet strán: 116 Väzba: pevná Jazyk: slovenčinaŠtýl: filozofický, psychologický

Zaradené v kategóriách