Máj, nové knižné zľavy až do 80% maj!

Sejmi eso

Smokin' Aces (2007) - r. Joe Carnahan - h. Ryan Reynolds, Ray Liotta, Joseph Ruskin, Common


🍎 Vypredané
6,69€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Americký scenárista a režisér Joe Carnahan, autor trileru Narkotiká, priviedol na svet ďalšiu originálnu snímku, vzdialene pripomínajúcu filmy ako Zbaľ prachy a vypadni alebo Podfu(c)k. V svižnej akčnej komédii plnej vypointovaných dialógov a postáv, z ktorých sa iba máloktorá dožije záverečných titulkov, vyhráva ten, komu sa podarí „zložiť eso“. Tým esom je populárny lasvegaský varietný umelec Buddy Israel (Jeremy Piven), ktorému k jeho skvelej kariére výrazne pomohla mafia, za čo sa jej chce teraz odvďačiť tým, že bude na súde svedčiť proti jej špičkám.

Záchrannú brzdu sa rozhodne zatiahnuť mafiánsky boss Primo Sparazza, ktorý ponúkne miliónovú odmenu tomu, kto Buddyho odstráni z povrchu zemského. Všetci preslávení nájomní vrahovia sa v tej chvíli vydávajú po jeho stope, aby si vylepšili rozpočet. Na Buddyho život by si zrejme stavili len dvaja agenti FBI Richard Messner (Ryan Reynolds) a Donald Carruthers (Ray Liotta), ktorí ho navzdory presile nájomných ostreľovačov, agresívnych „magorov“ a rafinovaných zločincov v rukavičkách hodlajú živého a zdravého dopraviť do rúk spravodlivosti.

Nebudú to mať jednoduché, pretože na strane zla stoja okrem iných rapper Common, známa speváčka Alicia Keys či Ben Affleck. Hviezdnu zostavu dopĺňa ešte Andy Garcia v úlohe nadriadeného oboch agentov. Všetci sa stanú aktérmi mimoriadne krvavého príbehu, v ktorom sa brutalita spravodlivo strieda s humorom a niekoľkými vskutku nečakanými prekvapeniami.

Recenzie a kritiky

Recenzie na ČSFD

Herci: Jeremy Piven, Ben Affleck, Andy Garcia, Ray Liotta, Jason Bateman

Originálny názov: Smokin' Aces Rok vydania: 2006 Katalógové číslo: D003150 Rozmer: 190×130 mm Dĺžka: 104 min. Obal: DVD obal Titulky: české, anglické, bulharské, grécke, poľské, rumunské Jazyk: čeština, angličtina, poľština

Zaradené v kategóriách