Máj, nové knižné zľavy až do 80% maj!

Fantastická čtyřka - Silver Surfer

4: Rise of the Silver Surfer (2007) - r. Tim Story - h. Ioan Gruffudd, Jessica Alba, Chris Evans

Tim StoryBonton Film (2007)

🍎 Vypredané
8,49€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Vo filme Fantastická štvorka a Silver Surfer čaká štvoricu superhrdinov dosiaľ najťažší protivník – tajomný posol Silver Surfer, ktorý priletel z hlbín vesmíru, aby našu planétu pripravil na jej zánik. Zatiaľ čo križuje celý svet a zanecháva za sebou spúšť, musia Reed Richards (Ioan Gruffudd), Susan Storm (Jessica Alba), Johnny Storm (Chris Evans) a Ben Grimm (Michael Chiklis) odhaliť jeho veľké tajomstvo a zvrátiť situáciu skôr, než sa stane celkom beznádejnou.

Fantastická štvorka a Silver Surfer je pokračovaním hraného filmu, založeného na jednom z najslávnejších komiksov všetkých čias. Prvý diel, ktorý sa objavil na plátnach v lete 2005, zarobil v kinách po celom svete 330 miliónov dolárov a stal sa jedným z najúspešnejších DVD titulov v histórii spoločnosti 20th Century Fox.

V roku 2005 sa filmovému publiku prvýkrát predstavila Fantastická štvorka – slávne kvarteto superhrdinov, ktoré od roku 1961, keď mu na stránkach zošitu Fantastic Four #1 vdýchli život legendárni tvorcovia zo stajne nakladateľstva Marvel Stan Lee a Jack Kirby, tvorí neodmysliteľnú súčasť komiksového sveta. Hlavným poslaním štyroch hrdinov, ktorí majú centrálu v slávnej newyorskej Baxter Building, je pomáhať svetu a ochraňovať ho pred zlom.

Filmárom sa podarilo rozšíriť záber prvej časti a obohatiť snímku o nové postavy a nové dobrodružstvá. „Na scénu tentoraz prichádza nová postava, ktorá patrí k najúžasnejším komiksovým hrdinom v dejinách. Zdvihli sme latku v oblasti kaskadérskych kúskov, akcie i počítačovo renderovaných postáv,“ hovorí režisér Tim Story. „Chcel som, aby tento film patril k tej hŕstke pokračovaní, ktorým sa podarilo prekonať originál – aby v ňom bolo viac vzrušenia, drámy, humoru i akcie,“ dodáva scenárista Don Payne.

Recenzie a kritiky

Recenzie na ČSFD

Herci: Ioan Gruffudd, Jessica Alba, Chris Evans, Michael Chiklis, Doug Jones, Julian McMahon, Kerry Washington a ďalší

Originálny názov: Fantastic Four: Rise of The Silver Surfer Rok vydania: 2007 Katalógové číslo: D003207 Rozmer: 135×190 mm Dĺžka: 92 Obal: DVD obal Titulky: české Jazyk: čeština, angličtina

Zaradené v kategóriách