Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Dýchaj ako macko

30 cvikov pre deti na upokojenie mysle, uvoľnenie tela a rozprúdenie energie

Kira WilleyFragment (2019)

🌴 Posledný kus na sklade, posielame ihneď.
9,99€
Zľava 23%
7,70€

📚Prečítaná za 5,49€ (Zľava 45%) Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Cvičiť sa dá kedykoľvek a kdekoľvek. V aute, v obchode, na ihrisku, v škole či škôlke. Tak neváhajte a pustite sa do toho!

V dnešnej uponáhľanej dobe sa často stáva, že deti majú problémy s pozornosťou, upokojením sa či ovládaním svojich emócií. Ak si však osvoja jednoduché cviky vychádzajúce z jogy, môžu sa naučiť takéto situácie lepšie zvládať. Vyskúšajte spolu s deťmi jednoduché cvičenia z tejto knihy zamerané na podporu správneho dýchania, ktoré upokojuje myseľ, uvoľní telo a rozprúdi v ňom pozitívnu energiu.

Pomocou príbehov o zvieratkách sa deti naučia sústrediť a upokojiť. Môžu sa natiahnuť ako mačiatko alebo dýchať ako spiaci medvedík, stať sa na chvíľu stromom a sledovať, ako ich dych pomaly prestupuje celým telom. Cvičiť sa dá kedykoľvek a kdekoľvek. V aute, v obchode, na ihrisku, v škole či škôlke. Tak neváhajte a pustite sa do toho!


Recenzie a kritiky

Originálny názov: Breathe Like a Bear Rok vydania: 2019 Odporúčaný vek: 4+ ISBN: 9788056609620 Rozmer: 190×232 mm Počet strán: 104 Väzba: pevná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách