Máj, nové knižné zľavy až do 80% maj!

Podozrivo dokonalý

Mila KleinMAFRA Slovakia (2019) • Edícia Evitovky

🌴 Posledný kus na sklade, posielame ihneď.
10,99€
Zľava 21%
8,69€

📚Prečítaná za 6,04€ (Zľava 45%) Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Nová februárová evitovka Mily Klein je o mladej emancipovanej tridsiatničke, ktorej zdanlivo nudný právnický život skríži pán DOKONALÝ.
Simona, čerstvo rozvedená právnička je nezávislá, bezdetná a čaká na lásku svojho života. Na vzdory otca a matky - večne pripomínajúcich jej biologické hodiny, sa ho dočká. Nová láska s ňou robí divné veci. V totálnej zaslepenosti prehliada drobné chyby aj varovné signály, hoci všetky kontrolky na ne upozorňujú. Čistá chémia jej zatemňuje mozog a nedovolí uvažovať triezvo. Lebo verí, že našla pána dokonalého. Že naozaj existuje... A to je na tom PODOZRIVÉ.

„Samé seba vystavujeme sklamaniu, ak čakáme na pána dokonalého.“
„Ľahšie by bolo prijať skutočnosť, že pán dokonalý neexistuje. A ak áno, je to podozrivé.“


Mila Klein je vo svete ženskej literatúry nováčik. Je to pseudonym autorky, ktorá si pre svoj život vybrala profesiu vyžadujúcu chladnú hlavu a žiadne emócie. Niekedy dávno doštudovala právo a pred dvoma rokmi aj pomaturitné externé štúdium astronómie. A v noci, keď je pekne, pozerá na hviezdy cez svoj ďalekohľad a vymýšľa príbehy. Jej mimoriadne vydarená prvotina - vychádza už na Valentína.

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2019 ISBN: 9788089950225 Rozmer: 105×170 mm Počet strán: 304 Väzba: brožovaná Štýl: romantický, erotickýJazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách