Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Poraziť diabla skrze Ježiša

Ako oslobodzovať a oslobodiť sa Dnešná kultúra má tendenciu popierať Boží obraz v človeku, a tak otvára čoraz viac...


🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
7,90€
Zľava 19%
6,40€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Ako oslobodzovať a oslobodiť sa

Dnešná kultúra má tendenciu popierať Boží obraz v človeku, a tak otvára čoraz viac priestoru pre pôsobenie Zlého. Ako sa mu však vzoprieť? Kniha je účinným protijedom relativizmu a akejkoľvek formy pokrytectva. K dosiahnutiu víťazstva nad diablom sú potrebné tieto zbrane: viac veriť evanjeliám, nestáť v ceste sile slov, ktoré vyslovil Ježiš, a oslobodzovať.

V knihe Poraziť diabla skrze Ježiša je opísaný spôsob, ako modlitbou oslobodzovať spod légií zlých duchov, v prvom rade na základe skúsenosti a učenia veľkého exorcistu dona Amortha. Nájdete tu:
*návod na modlitbu priamym príkazom Zlému v mene Ježiš,
*konkrétne modlitby oslobodenia,
*praktické rady, kedy a ako tieto modlitby použiť,
*pozoruhodné svedectvá ľudí, ktorí sa ocitli pod útlakom diabla,
*Novénu k predrahej Ježišovej Krvi a vovedenie do kultu úcty Ježišovej Krvi.

V závere knihy je zhrnutie prejavu pápeža Františka, ktorý nás pozýva „mať sa stále na pozore pred klamstvom zlého ducha“.

Autorka knihy Angela Musolesi je františkánska laická sestra a roky spolupracuje s exorcistami na celom svete podľa učenia dona Amortha. Je zapálenou modlitebnou bojovníčkou a službu oslobodzovania vykonáva dokonca aj telefonicky. Venuje sa tiež chudobným a získala medzinárodné ocenenie Žena roka pre európsku kultúru.

Recenzie a kritiky

Originálny názov: Vincere il demonio con Gesù Rok vydania: 2016 ISBN: 9788097188191 Rozmer: 130×200 mm Počet strán: 228 Väzba: brožovaná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách