Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Eliška

Limitované vydanie s oriezkou


🍎 Vypredané
39,90€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

K špeciálnej príležitosti 60. narodenín autorky a 40. vydanej knihy sme pripravili špeciálne limitované vydanie knihy Eliška. Limitovaná edícia vychádza v počte 999 výtlačkov so zlatou razbou na obálke, s potlačenou oriezkou s číslovaním a s autorkiným podpisom. Každý kus knihy sa tým stáva jedinečným, pretože každý čitateľ bude mať svoju vlastnú číslovanú kópiu. Dotlač nebude možná.

Príbeh Elišky sa začína počas druhej svetovej vojny. Moji čitatelia majú možnosť sledovať, ako sa z malého dievčatka stala starenka. Bez ohľadu na vek bola vždy úžasná, láskavá a srdcu milá... aj napriek svojmu batôžku chýb, prehier a bolestí. Alebo práve preň. Eliška je presne taká, akí by sme mali byť všetci. A hoci bola uznávaná maliarka, prvoradá pre ňu vždy bola rodina a blízki.
Príbeh Elišky je plný lásky a presvedčenia, že človek musí veriť sám v seba a vo svoje sny. A takisto je o poznaní, že bolesť nikdy úplne nezmizne, len sa zmení.
Verím, že vám príbeh Elišky prirastie k srdcu, a dúfam, že si v ňom nájdete aj niektoré odpovede. Musím sa vám priznať: Eliška je moja milovaná. Myslím, že aj vy ju budete milovať. Hneď ako som knihu dopísala, začala mi chýbať.
K napísaniu tejto knihy ma inšpirovala moja maminka a jej život, no vôbec nejde o biografiu. Hoci aj moja maminka jedla po prvý raz pomaranče až ako sedemročná.

Táňa Keleová-Vasilková

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2024 ISBN: 9788055194066 Rozmer: 145×227 mm Počet strán: 472 Väzba: pevná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách