Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Prometheus (HU)


🌴 Posledný kus na sklade, posielame ihneď.
7,99€
Zľava 7%
7,43€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

A Biblia azt mondja, hogy Isten teremtett minket. Egy természetfeletti erő, amely dönt a sorsunkról és irányítja tetteinket. De az élet bölcsője és az Édenkert nem biztos, hogy a mi sarkunkban van. És talán nem is egy Isten teremtett minket, hanem az istenek, az élet mérnökei. A Föld felszíne alatt a régészek olyan nyomokat találtak, amelyek erre utalnak, miközben utat mutatnak ezekhez a teremtőkhöz, és így eredetünk kulcsához, amely egy fényévekre tőlünk lévő komplexum sötét, feltáratlan gyomrában rejlik.

E bolygónkon lenyomatot hagyó lábnyomok nyomán egy tudósokból és kutatókból álló csapat útnak indul, hogy feltárja a földi élet eredetét, valamint finanszírozza az őket küldő vállalatot.

A legendás filmrendező, Ridley Scott ezzel a filmmel visszatér a sci-fi műfaj vizére, amelynek meghatározásában több mint harminc évvel ezelőtt közreműködött, miközben megvilágítja azokat az eseményeket is, amelyek a mára legendássá vált klasszikus, az Alien című filmet megelőzték.


Herci: Noomi Rapace, Michael Fassbender, Guy Pearce, Charlize Theron

Originálny názov: Prometheus Rok vydania: 2024 Katalógové číslo: D01796 Rozmer: 135×170 mm Dĺžka: 119 Obal: Blu-ray obal Titulky: české, anglické pro neslyšící, arabské, bulharské, francouzské (Paříž), hebrejské, holandské, chorvatské, indonéské, islandské, kantonské, korejské, maďarské, mandarínské, polské, portugalské, rumunské, řecké, slovinské, srbské, thajské, turecké, vietnams Jazyk: čeština, angličtina, francúzština, maďarčina, poľština, thajčina, turečtina

Zaradené v kategóriách