Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Červená, biela a kráľovská modrá

Skutočná láska nie je vždy diplomatická

Casey McQuistonYOLi (2024)

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
18,90€
Zľava 18%
15,50€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Alex Claremont-Diaz, syn prezidentky Spojených štátov amerických, tvorí so svojou nebojácnou sestrou a s geniálnou vnučkou viceprezidenta známe Trio z Bieleho domu. Medzinárodné spoločenské povinnosti však majú aj tienisté stránky. Najmä keď do bulváru preniknú fotky z kráľovskej svadby, na ktorých sa Alex háda so svojím dlhoročným nepriateľom princom Henrym a ktoré ohrozia americko-britské vzťahy.

Treba rýchlo konať, a tak vznikne plán – Alex a Henry majú predstierať priateľstvo. Akoby toho Alex nemal dosť, musí si poradiť s matkinými neprajníkmi aj s vlastnými politickými ambíciami. Rozhodne nepotrebuje mať za chrbtom škrobeného člena kráľovskej rodiny. Pod fasádou rozprávkového princa sa však ukrýva oveľa viac.

Prezidentka Claremontová sa púšťa do kampane za opätovné zvolenie a Alex podlieha Henryho čaru. Ich tajný vzťah by však mohol ohroziť celú kampaň a prevrátiť hore nohami dva štáty. Je možné, aby svet prijal takúto lásku a stojí za to niečo pre ňu obetovať?

Recenzie a kritiky

Originálny názov: Red, White & Royal Blue Rok vydania: 2024 Odporúčaný vek: 17+ ISBN: 9788055192833 Rozmer: 125×200 mm Počet strán: 424 Väzba: brožovaná Jazyk: slovenčinaŠtýl: dobrodružný, romantický

Zaradené v kategóriách