Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Nočná služba TOP #10

Robin CookIkar (2024)

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
15,90€
Zľava 21%
12,56€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Doktorka Laurie Montgomeryová a doktor Jack Stapleton, kolegovia, z ktorých sa stali manželia, majú plné ruky náročnej súdnolekárskej práce. Problémy sa nevyhýbajú ani ich rodine, a keď za podivných okolností umrie ďalší človek z ich radov, je potrebné vykonať pitvu. Doktorka Sue Passerová bola Laurina temperamentná a dlhoročná priateľka, preto táto nepríjemná povinnosť pripadla jej úradu. Požiada Jacka, aby sa prípadu venoval a ten sotva môže odmietnuť.

Bezvýsledná pitva podnieti Jackovu zvedavosť, preto sa púšťa do pátrania priamo v Manhattanskej pamätnej nemocnici. Aj bez ohľadu na to, že tým poruší pravidlá Úradu hlavného súdneho lekárstva.

Vyšetrovanie Suinho tragického skonu sa však čoskoro zmení na nebezpečnú a potenciálne smrteľnú šachovú partiu medzi Jackom a inteligentným, no šialeným vrahom. Ak si Jack nedá pozor, hrozí ďalší smrteľný úder.

Recenzie a kritiky

Originálny názov: Night Shift Rok vydania: 2024 ISBN: 9788055193311 Rozmer: 145×227 mm Počet strán: 288 Väzba: pevná Jazyk: slovenčinaŠtýl: napínavý

Zaradené v kategóriách