Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Vlákna mágie

Vladimíra ŠebováCooBoo SK (2024) • Séria Piesne troch svetov • 3. diel

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
16,99€
Zľava 21%
13,42€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

V láske sa jej nedarí, ale čary dokonale ovláda. Čo keby si aj lásku pričarovala? Voľné pokračovanie série Piesne troch svetov.

Sedemnásťročná čarodejnica Agáta kúzli štrikovaním a háčkovaním. Doma ju obklopuje silná mágia, no v škole je pre bežných smrteľníkov sivou myškou. Keď stratí poslednú nádej zaľúbiť sa, rozhodne sa problémy s láskou vyriešiť zakázanými čarami. Mágia má však vlastné chodníčky a kúzlo lásky naberie nečakaný zvrat. V snahe zistiť následky svojho kúzla, začne Agáta pátrať na vlastnú päsť. Odkrýva nielen tajomstvá zdanlivo pokojného mesta a jeho obyvateľov, ale aj vlastnej rodiny. Čelí zlomyseľným vílam, starkej hovoriacemu krkavcovi, náročným prijímačkám na čarodejnícku akadémiu a snaží sa utajiť svoje magické schopnosti aj pred najlepšou kamarátkou. Má nešťastie v meste na svedomí Agátino kúzlo alebo sa v uliciach skrýva iné nebezpečenstvo?

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2024 Odporúčaný vek: 15+ ISBN: 9788056639764 Rozmer: 130×200 mm Počet strán: 376 Väzba: brožovaná Jazyk: slovenčinaŠtýl: dobrodružný

Zaradené v kategóriách