Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Varenie a rawenie

Aj zdravá strava môže byť chutná a lahodiaca oku. Jedlo pripravené a prijímané s láskou, radosťou a vášňou zvýši vaše...


🌴 Posledný kus na sklade, posielame ihneď.
18,60€
Zľava 30%
13,10€

📚Prečítaná za 12,09€ (Zľava 35%) Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Aj zdravá strava môže byť chutná a lahodiaca oku. Jedlo pripravené a prijímané s láskou, radosťou a vášňou zvýši vaše vibrácie a budete sa po ňom cítiť skvele.
V kuchárskej knihe VARENIE A RAWENIE sa môžete inšpirovať 86 receptmi na rastlinnej báze bez obsahu lepku, živočíšnych mliečnych produktov a rafinovaného cukru. Sú pripravované varením alebo podľa princípov raw stravy, čiže bez tepelného spracovania.
Francesca Kristal Spinelli a Zuzana Sakara Antalíková sú majiteľkami Frangipani Vitality Baru v Bratislave a eshopu s raw dezertmi frangipani.sk.
„Tak ako do našich dezertov, aj do tejto knižky sme vložili lásku a tvorivosť. Odhaľujeme v nej i niekoľko úspešných, overených tajných receptov Frangipani. Veríme, že vás zaujme a prinesie vám toľko radosti, koľko jej priniesla nám, keď sme ju pre vás tvorili.”

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2016 ISBN: 9788081425769 Rozmer: 200×250 mm Počet strán: 192 Väzba: brožovaná Jazyk: slovenčinaŠtýl: zdravé

Zaradené v kategóriách