Máj, nové knižné zľavy až do 80% maj!

Cartonic Kartónové 3D puzzle Buldog

Cartonic (2023)

🌴 Posledný kus na sklade, posielame ihneď.
34,99€
Zľava 10%
31,49€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Ukľudňujúca a zároveň kreatívna aktivita - 3D puzzle pre staršie deti, teenegerov aj dospelých v tvare hlavy Buldoga.Významný britský gentleman. Môže vyzerať ako roztomilý čudák, ale vo vnútri je to skutočný bojovník. Antistresové psy, kamaráti Ozzyho Ozborna a Brada Pitta. Ak ste niekedy uvažovali o tomto psíkovi, odporúčame vám začať so skúšobnou verziou bez chrápania - teda s kartónovou hlavou.
Počet dielikov: 131 ks
Veľkosť zloženého puzzle: 15,5 x 15,2 x 12,4 cm
Výsledný produkt je krásnou dekoráciou, dá sa nastriekať farbami podľa vlastných predstáv. Celý produkt je vyrobený z recyklovaných materiálov a dá sa znova recyklovať.
Čo je to CARTONIC? Kartónové 3D puzzle sú jednoduchým a ekologickým príkladom toho, ako vytvoriť skutočne jedinečný kúsok iba z kartónu. Je to vopred narezaná súprava kartónových plátkov, jednoducho 1-2-3. Počas tvorby budete doslova svedkami formovania diela a to vrstva po vrstve. Keď skončíte, môžete svoje umelecké dielo urobiť ešte jedinečnejším tým, že ho farebne namaľujete či nastriekate alebo si ho necháte iba tak, ako je, v prirodzenej základnej farbe. Mali by sme vás však varovať, že možno budete potrebovať ďaľší nový kus a to hneď po montáži toho prvého, pretože proces je návykový.


Rok vydania: 2023 Katalógové číslo: CARTMBDG Rozmer: 320×215 mm Dielikov: 131 dimensions_content: 15,5 x 15,2 x 12,4 cm

Zaradené v kategóriách