Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Tvoríme z papiera: Origami

Táto knižka ponúka 29 skvelých a kreatívnych námetov na výtvarné práce z papiera s deťmi už od 3 rokov. Pustite sa teda do...

Svojtka&Co. (2016)

🌴 Posledný kus na sklade, posielame ihneď.
7,90€
Zľava 25%
5,90€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup


Táto knižka ponúka 29 skvelých a kreatívnych námetov na výtvarné práce z papiera s deťmi už od 3 rokov. Pustite sa teda do skladania, lepenia a tvarovania!



Krepové kvety, mačka origami, indiánsky kostým, pekné škrabošky, trojuholníkové girlandy, jemné papierové motýle, žabka origami, náhrdelníky, škatuľka na poklady, narodeninové pozvánky, veľkonočný košíček, hviezda origami, vianočná hviezda a anjel a veľa ďalších - v tejto knižke nájdete 29 skvelých a kreatívnych nápadov na to, ako vytvoriť z rôznych druhov papiera veľa krásnych vecí, ktoré sa dajú jednoducho obmieňať alebo vylepšovať. Jednotlivé projekty by mali zvládnuť deti už od 3 rokov. V knižke nájdete ilustrované návody krok za krokom, s názornými fotografiami a so zrozumiteľne opísanými postupmi výroby každého výrobku. Či už ide o farebný papier, kartón, krepový papier, origami papier alebo zlatú fóliu - všetko sa dá s trochou fantázie a tvorivým duchom premeniť na krásne veci, ktoré sa dajú obmieňať podľa chuti a nálady.


Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2016 ISBN: 9788081079399 Rozmer: 190×245 mm Počet strán: 64 Väzba: pevná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách