Máj, nové knižné zľavy až do 80% maj!

Škandalózny vojvoda (e-kniha)

PDF EPUB MOBI Scarlett ScottIkar (2023) • Séria Klub vojvodov • 5. diel

🌴 Okamžite na stiahnutie
10,40€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Srdce vie pravdu.On túži dosiahnuť spravodlivosť
Felix Markham, vojvoda z Winchelsea, po smrti milovanej ženy zasvätil život práci v štátnych službách a výchove dcéry. Ničivý bombový útok na železnicu v Londýne spôsobí chaos a Markham je odhodlaný akýmikoľvek prostriedkami vylákať líšku z nory a dostať tak vinníkov do rúk spravodlivosti.

Ona sa zapletie do siete podvodov
Johanna McKennová utiekla pred despotickým otcom. Predstiera francúzsky prízvuk, prijme umelecké meno a ako Rose Beaumontová sa stane miláčikom newyorskej scény. Minulosť však zaklope na dvere v podobe jej brata, ktorý vtiahne Johannu do nebezpečnej siete podvodov. Ocitne sa v pasci, až kým nedostane ponuku, ktorá sa neodmieta, od najslávnejšieho londýnskeho divadla.

Kto je skutočný vinník?
Felixov plán je jasný: priviesť chýrnu Rose z New Yorku do Londýna, urobiť z nej svoju milenku a získať od nej potrebné informácie. V Johanninej spoločnosti si však čoraz viac uvedomuje, že prvé zdanie klame a jej záujem oňho môže byť úprimný. Keď sa Felix napokon dozvie pravdu, nebude už prineskoro na záchranu mesta aj tajomnej dámy, ktorá mu ukradla srdce?

Originálny názov: Scandalous Duke Rok vydania: 2023 Počet strán: 296 Štýl: romantický, historickýJazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách