Nová krimi Dominika Dána v predpredaji!

Plemená mačiek

Kompletný sprievodca

Príroda (2023)

🌴 Posledný kus na sklade, posielame ihneď.
24,90€
Zľava 25%
18,70€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Rozmýšľate, ktoré plemeno mačky bude pre vás to najsprávnejšie, alebo ste len fanúšik, ktorý si rád prečíta podrobnosti a zaujímavosti o týchto úžasných zvieratách? V tejto praktickej, bohato ilustrovanej príručke nájdete všetko, čo potrebujete, ba aj viac!
Zoznámite sa s podrobnými profilmi viac ako 140 druhov mačiek, približujúcimi ich pôvod, osobitosti, potreby, správanie i zdravotné dispozície. Každý profil obsahuje aj kľúčové údaje špecifické pre plemeno, ako je rozsah hmotnosti, akceptované farby srsti a požiadavky na úpravu.

V samostatných kapitolách sa zoznámite so zásadami starostlivosti o mačky vo všetkých fázach života, s ich výchovou i cvičením. Nájdete tu tiež odborné rady a tipy, týkajúce sa problémov so správaním, ako je hryzenie členkov alebo škrabanie nábytku, komunikácie s mačkou, ako aj ošetrovania a prvej pomoci. Po prečítaní tohto skvelého sprievodcu sa aj z vás stane odborník na mačky!

Recenzie a kritiky

Originálny názov: The Complete CAT BREED Book Rok vydania: 2023 ISBN: 9788055188041 Rozmer: 195×233 mm Počet strán: 256 Väzba: pevná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách