Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Hlavný kontrolór


🌴 Posledný kus na sklade, posielame ihneď.
18,90€
Zľava 19%
15,40€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Monografia „Hlavný kontrolór. Otázky a odpovede" predstavuje praktickú a užitočnú pomôckou na zvládnutie náročnej funkcie hlavného kontrolóra územnej samosprávy. Autorka pri písaní využila všetky svoje teoretické aj praktické vedomosti, skúsenosti a znalosti, ktoré získala počas svojej dlhoročnej praxe hlavnej kontrolórky, autorky, ale aj lektorky.

V monografii je spracovaných 214 otázok a odpovedí čitateľov a tento rozsah je dôkazom toho, ako sa prostredie, v ktorom hlavní kontrolóri vykonávajú svoju náročnú činnosť, neustále mení v dôsledku širokého spektra činností, ktoré kontrolujú, ako aj špecifických problémov, s ktorými sa vo svojej každodennej praxi stretávajú. Súčasťou monografie sú praktické poznatky a vedomosti z vykonávania kontrol, z plnenia úloh, ktoré hlavnému kontrolórovi vyplývajú z osobitných predpisov.

Publikácia vám pomôže zorientovať sa v špecifickej odbornej problematike súvisiacej
nielen s kontrolou územnej samosprávy, ale aj s jej fungovaním, riadením a financovaním. Preto sa táto publikácia stane cenným pomocníkom nielen hlavných kontrolórov, ale aj všetkých zamestnancov obecných a mestských úradov.

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2023 ISBN: 9788057105657 Rozmer: 149×211 mm Počet strán: 204 Väzba: brožovaná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách