Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Šlabikár šťastia - Návrat k SEBE - MP3 CD (Hirax Baričák Pavel)

Audiokniha prináša neskrátenú verziu veľmi úspešnej knihy. Dokopy dostanete 16 hodín hlasového pozitívna (351 minút), lebo...


🌴 Posledný kus na sklade, posielame ihneď.
9,99€
Zľava 12%
8,80€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup


Audiokniha prináša neskrátenú verziu veľmi úspešnej knihy. Dokopy dostanete 16 hodín hlasového pozitívna (351 minút), lebo obsahujete všetkých 87 kapitol megaúspešnej knihy Šlabikár šťastia: Návrat k sebe.



Číta herec MILO KRÁĽ, ktorý sa narodil v roku 1975 v Žiari nad Hronom, kde vyštudoval aj gymnázium. Neskôr na VŠMU v Bratislave dokončil odbor herectvo. V roku 2009 sa do školy vrátil a začal na VŠMU študovať odbor filmovej réžie. Ako herec hral v martinskom Slovenskom komornom divadle a v nitrianskom Divadle Andreja Bagara. Aktívne pôsobí v televíznych seriáloch, dabingu, rozhlase, moderuje, má vlastnú kapelu a rád si zahrá tenis.



Autor Pavel "Hirax" Baričák vás nenútenou a pozitívnou cestou navedie na znovuobjavenie vlastného dieťaťa v sebe, opäť sa z vás pokúsi stvoriť prirodzených bláznov a pošepne vám návod, ako sa stať bytosťou, ktorá zoberie vlastný život do svojich rúk, prevezme zodpovednosś za svoje činy a opustí súčasný Matrix. Baričák totiž neverí na zmenu cez politikov a iné postavičky. Jeho rovnica je iná a jednoduchá: zmeňte seba a zmeníte svet. Dajte deťom lásku a tie zmenia zajtrajšok.


Rok vydania: 2014 Katalógové číslo: 9788089711345 Rozmer: 144×123 mm Obal: CD obal Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách