Nová krimi Dominika Dána v predpredaji!

Pasca na motýľa - prečítaná (bazár kníh)

opotrebovaný stav = prečítaná kniha môže mať zažltnuté strany alebo iné nedokonalosti


🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
12,25€
Zľava 45%
6,74€

Erika Ridziová pochádza z Novej Dubnice, momentálne však žije v Nemecku. Vyštudovala nemecký a slovenský jazyk v Banskej Bystrici. Popri pisaní sa venuje prekladateľstvu nemeckej beletrie. Po svojej prvotine Na konci dúhy prichádza s druhým románom Pasca na motýľa, v ktorom sa spája romantika s napätím a nečakaným vyvrcholením.

Anna von Sternbach, študentka dizajnu v bavorskom Norimbergu, dedička hotelového impéria predčasne dospieva vinou krutých udalostí, ktoré zasiahnu do jej bezstarostného života. Zvláštnou zhodou náhod však v mestskom parku stretáva umelca, Slováka Adama, ktorý sa stáva jej životnou láskou. Čistý cit zrodený z konfliktu dvoch rôznych svetov a pôvodu sa však stáva obeťou intríg, klamstiev a zrád, do ktorých sa zapletú obaja nič netušiaci mladí ľudia.

Sofia, pôvabná zrelá žena, žijúca po boku svojho chladného egoistického manžela, ktorý jej nie je schopný opätovať lásku, hľadá útechu v plytkých vzťahoch na jednu noc. Jej život plynúci v zúfalstve a prázdnote však odrazu pretrhne náhodné stretnutie s temnou minulosťou a Sofia odhaľuje zločiny muža, ktorému verila, odovzdala svoju lásku a porodila dieťa.

Nevinnosť, mladosť, odovzdanosť a neha stojí v ostrom kontraste k bezcitnosti, neláske a nepriateľstvu. Dokáže náhoda aj napriek klamstvám a zradám všetko napraviť? Prežije láska dlhé roky odlúčenia a stretnutie so smrťou, alebo je už príliš neskoro?...

Dva prelínajúce sa príbehy, ktoré spolu zdanlivo nesúvisia, stupňujú napätie a vťahujú čitateľa do deja plného nečakaných zvratov a neuveriteľných náhod...

Rok vydania: 2009 Rozmer: 157×210 mm Počet strán: 303 Väzba: pevná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách