Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Vražedná čepeľ

Zbierka noviel k sérii Trón zo skla

Sarah J. MaasSlovart (2022) • Séria Trón zo skla

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
14,95€
Zľava 23%
11,50€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Celaena Sardothien je najobávanejšia vrahyňa Adarlanu. Hoci ako členka Cechu vrahov podlieha Arobynnovi Hamelovi, neposlúcha nikoho a dôveruje len ďalšiemu nájomnému vrahovi, Samovi. V piatich napínavých novelách, ktoré po prvýkrát vychádzajú v jednom zväzku, sa Celaena vydáva na päť nebezpečných misií.

Od ďalekých ostrovov až po nehostinnú púšť bude oslobodzovať otrokov a trestať tyranov. To však znamená konať proti Arobynnovým rozkazom a za to ju môže postihnúť nepredstaviteľne krutý trest. Bude raz Celaena naozaj slobodná?

Ponorte sa do temného podsvetia minulosti nebojácnej hrdinky jednej z najúspešnejších fantasy YA sérií Trón zo skla Toto exkluzívne vydanie obsahuje novely: Vrahyňa proti Pánovi pirátov, Vrahyňa a liečiteľka, Vrahyňa v púšti, Vrahyňa v podsvetí, Vrahyňa proti impériu.

Vypočujte si zvukovú ukážku:

Recenzie a kritiky

Originálny názov: The Assassin's Blade Rok vydania: 2022 Odporúčaný vek: 15+ ISBN: 9788055654898 Rozmer: 130×210 mm Počet strán: 416 Väzba: brožovaná Jazyk: slovenčinaŠtýl: dobrodružný, napínavý, romantický, moderný

Zaradené v kategóriách