Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Marketing v praxi

26 inšpiratívnych podcastov


🍌 Odosielame o 5 dní.
25,00€
Zľava 26%
18,39€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Kniha je bohatou studnicou poznatkov z marketingovej praxe na Slovensku, po ktorej môžete kedykoľvek siahnuť vo vašej knižnici.

Je to unikátna sonda do súčasného marketingu v podobe 26 hodnotne spracovaných rozhovorov z najsilnejšieho marketingového podcastu na Slovensku, Levosphere - Marketing v praxi.
Prináša rozhovory s marketingovými profesionálmi a majiteľmi lokálnych značiek. Ich rôzne marketingové názory, myšlienky a skúsenosti postupne priblížujú celé marketingové spektrum z perspektívy, akou ste pravdepodobne slovenský marketing ešte nevnímali.

Texty nie sú iba doslovnými prepismi, sú spracované profesionálne tak, aby vás mohli kedykoľvek inšpirovať svojím obsahom. Jednotlivé kapitoly sa venujú piatim okruhom v marketingu a sú obohatené o osobné vstupy autoriek. Venujú sa témam:
-stratégia,
-značka,
-komunikácia,
-obchod a marketing
- príbehy lokálnych značiek.

Kniha je zároveň sprievodcom marketingových pojmov, významov a príkladov. Prináša konkrétne rady, návody, odporúčania ako robiť marketing profesionálne a zmysluplne. Rokmi bude nadobúdať na svojej hodnote, nakoľko zachytáva a zhmotňuje na papieri zmysluplné a hodnotné myšlienky, ktoré by nemali zostať len tak visieť vo vzduchu :)

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2021 ISBN: 9788097392901 Rozmer: 165×235 mm Počet strán: 190 Väzba: brožovaná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách