Jún, nové knižné zľavy až do 80%!

Megadom na strome. 26 poschodí - prečítaná (bazár kníh)

opotrebovaný stav = prečítaná kniha môže mať zažltnuté strany alebo iné nedokonalosti

Andy GriffithsSlovart (2019) • Séria Megadom na strome • 2. diel

🌴 Posledný kus na sklade, posielame ihneď.
9,95€
Zľava 45%
5,47€

📚Nová za 7,80€ (Zľava 22%) Zobraziť novú knihu

Megaúspešná séria Megadom na strome od známeho Andyho Griffithsa pobaví malých i veľkých. Andy píše knižky a Terry do nich kreslí obrázky. Na tom by nebolo nič zvláštne. Lenže obaja bývajú spolu v megadome na strome. Že to už viete? Ale to zďaleka ešte nie je všetko. Andy a Terry pristavili ďalších 13 poschodí, takže teraz ich je 26. Pribudla im elektrická autodráha, skejtová rampa a kadečo iné. Majú tam dokonca aj Labyrint záhuby. Vydavateľ pán Frňák sa dožaduje ďalšej knižky, a tak nám porozprávajú dobrodružný príbeh o tom, ako sa vlastne zoznámili a prečo nenávidia pirátov. Tak len čítajte! Aj tí najväčší čitateľskí lenivci či meganečítači sa pri tejto knihe rozplačú! Samozrejme, že od smiechu!

Komu sa kniha môže páčiť: Všetkým deťom, ktoré milujú zábavu a dokonca aj tým, ktoré majú problémy s čítaním, alebo len začínajú čítať samé.

Originálny názov: The 26-Storey Treehouse Rok vydania: 2019 Rozmer: 130×200 mm Počet strán: 344 Väzba: brožovaná Štýl: dobrodružný, humornýJazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách