Jún, nové knižné zľavy až do 80%!

Výkriky smrti - prečítaná (bazár kníh)

výborný stav = prečítaná kniha bez poškodenia

Nigel McCreryIkar (2000)

🌴 Posledný kus na sklade, posielame ihneď.
6,27€
Zľava 35%
4,08€

 Schopná, príťažlivá a inteligentná súdna patologička Samantha Ryanová je hlavnou hrdinkou detektívnych príbehov Nigela McCreryho, uznávaného autora, ktorého thrillery si získali veľkú popularitu a stali sa predlohou k televíznemu seriálu BBC.

 V sklade na americkej leteckej základni neďaleko Cambridgea sa nájde telo mŕtvej ženy. Privolaná polícia konštatuje znásilnenie a brutálnu vraždu. Začína sa vyšetrovanie a podozrenie padne na príslušníka amerického letectva, ktorého v ostudný večer videli so zavraždenou tancovať na večierku.
 
Do pátrania po vrahovi sa zapája aj Samantha, ktorú znepokojujú zvláštne okolnosti ženinho úmrtia. Prečo jej chýbali topánky? Kto jej pred smrťou úhľadne zložil šaty a čo je to za zvláštny predmet jasnej tyrkysovej farby, ktorý v laboratóriu vybrali z jej tela? Onedlho vychádza najavo, že o prípad sa zaujíma aj FBI. Je vražda na americkej základni ďalšia zo série útokov masového vraha, ktorého vyčíňanie posledných desať rokov pocítili aj USA? V tom prípade má Sam dočinenia s medzinárodným zabijakom...

Rok vydania: 2000 Rozmer: 148×210 mm Počet strán: 254 Väzba: pevná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách