Najnovšie vydanie exkluzívneho magazínu Top Trendy sa bude niesť v téme autenticita. Prinášame vám inšpiratívne reportáže s originálnym rukopisom, aktuálne inovácie v bývaní a architektúre... Zobraziť viac
Nosnou témou vydania je kvalita. Tento pojem však môže mať viacero významov. Môžeme kvalitu zmerať? V prípade gastronómie do istej miery áno, pretože každá potravina/jedlo má svoje charakteristiky, ako sú napríklad obsah tuku... Zobraziť viac
Magazín Ekobývanie/bydlení patrí medzi stálice na našom mediálnom trhu. Viac ako dvadsať rokov už rozoberáme najaktuálnejšie témy z oblasti bývania a ekológie. Postupom času sme sa prepracovali z úzko špecializovaného odborného magazínu na magazín... Zobraziť viac
Kávový priemysel stojí a padá na ľuďoch. Ako konzumenti často zabúdame, že ľudia, ktorí pestujú, dovážajú, pražia a... Zobraziť viac
V novom vydaní prinášame správu o realite, ktorej čelia producenti kávy v Peru; ďalšie pokračovanie mýtov od bývalého baristického majstra sveta, Gwilyma Daviesa... Zobraziť viac
Hlavnou témou jesenného vydania Magazínu Ekobývanie/bydlení 2023 je "Keď tradície a technológie spájajú". Zamýšľať sa budeme nad zdravým bývaním i komfortom bývania... Zobraziť viac
Viete, že ak sa počas Adventu budeme na príchod Božieho dieťaťa pripravovať spolu s inými, naša vianočná radosť sa znásobí? Každý adventný deň môžeme prežiť so svojimi blízkymi – s rodičmi, súrodencami, starými rodičmi, ale aj so... Zobraziť viac
Týdeník Echo připravil ke 30. výročí 17. listopadu 1989 zvláštní vydání o 136 stranách nazvané Příběh svobody. Obsahuje mimo jiné unikátní, dosud nepublikované protokoly z jednání Gorbačov–Jakeš (duben 1989) a Gorbačov–Havel (únor 1990) a odkrývá... Zobraziť viac
Kávu milujeme pre jej schopnosť podnietiť kreatívne diskusie, inšpiratívne stretnutia a skúsenosti. Publikovaný kvartálne a... Zobraziť viac
Magazín Top trendy v bývaní/bydlení je výnimočným sprievodcom aktuálnymi trendmi z oblasti bývania a životného štýlu. Interiérový dizajn, stavebníctvo, architektúra – tento magazín prináša všetky podstatné a zaujímavé informácie... Zobraziť viac
Studie: Tomáš Vítek, Duše jako vzduch. Její původ a význam, Jan Palkoska, Chápavost a představivost v geometrickém poznánív Descartových Pravidlech pro vedení rozumu, Ondřej Sikora, Teorie postulátů a rozumová víra, Tomáš Koblížek... Zobraziť viac
Meditácia na paralely medzi kávovým cuppingom a fotografiou, ktorá vyvrcholí mikroskopickou foto-esejou, vďaka ktorej uvidíte kávu naozaj zblízka... Zobraziť viac
Nové číslo Standartu je plné článkov, esejí, rozhovorov a umenia, ktoré sa zaoberajú témami od trvalo udržateľného importu až po budúcnosť kávy... Zobraziť viac
Jaké povinnosti máme jako občané světa a kávoví profesionálové vůči farmářům, na jejichž práci je náš obor založen? Konrad Brits zkoumá, jak naše snahy o dosažení udržitelných dodávek mohou mít důležité a pozitivní důsledky pro drobné zemědělce ... Zobraziť viac
Objavovanie krajín pôvodu nás tentokrát zavedie na Havaj a experimentovaním s kreatívnymi prípravami kávy nás prevedú austrálski šialenci z Barista Hustle. Sadli sme si na kávu s úradujúcimi baristickými majstrami Lukášom Podbehlým a Adamom Neubauerom, .. Zobraziť viac
Kritika, ako sociálny fenomém, sa môže stať hnacou silou vo vašej práci. Pri aktuálnom vydaní Standart magazínu predstavujeme novú štruktúru obsahu, kde sa tematickým článkom stáva esej „Otázka kvality: o káve a kritike“, od úžasnej... Zobraziť viac
Deviate číslo Standartu sa začína jednoduchou otázkou: čo je vlastne latte? Odpoveď je ale oveľa komplexnejšia, ako by sa mohlo zdať. Objav s nami rastúci trend dúhových latte, potráp sa akademickým pohľadom na otázku materiálnosti kávy, ... Zobraziť viac
Z dvoch rôznych uhľov sa pozrieme na to, ako môžme zabezpečiť prežitie kávového priemyslu, ktorý čelí výzvam zo strany klimaticných zmien. Preskúmame nástrahy jednej s producentských krajín - Nicaragui, ... Zobraziť viac