Jožka Zaukolcová – cukrárka s 35-ročnými skúsenosťami, autorka viacerých úspešných publikácií a porotkyňa šou Pečie celé Slovensko – ponúka vo svojej novej knihe 90 skvelých receptov: od tých klasických, ktorým dala novú podobu, až po moderné... Zobraziť viac
Majstri kuchárskeho a cukrárskeho umenia vás naučia majstrovsky skĺbiť tradičnú kuchyňu s modernými trendmi v gastronómii, dať osvedčeným potravinám a jedlám nové chute a vône, variť a piecť vtipne jednoducho, zdravo, chutne... Zobraziť viac
Zemiaky sú nenahraditeľnou surovinou v každej kuchyni. Sú nízkoenergetické a ľahko stráviteľné. Pre ich širokú použiteľnosť ich právom označujeme ako náš druhý chlieb. Môžeme ich pripravovať ako prílohu k hlavnému jedlu, ale aj ako hlavné jedlo alebo... Zobraziť viac
V tejto knihe z novej edície malých kuchárskych kníh nájdete 90 receptov na všetky typy jedál na šaláty, predjedlá, nátierky, polievky, na hlavné jedlá z mäsa, hydiny, diviny, rýb, zo zeleniny, cestovín a zemiakov. Aby bola ponuka... Zobraziť viac
V knihe Nová oddelená strava nájdete recepty na šaláty, nátierky, polievky, ale i hlavné jedlá živočíšnej skupiny, hlavné jedlá rastlinnej skupiny, sladkosti a osviežujúce nápoje... Zobraziť viac
Ostrieľaní autori pripravili novú kuchárku knihu obsahujúcu recepty určené pre menej skúsených, ktorí tak môžu zdokonaliť svoje umenie. Recepty síce na prípravu nie sú náročné, no chuťovo ničím nezaostávajú za tými... Zobraziť viac
Najlepšie recepty zo slovenskej, českej a maďarskej kuchyne nájdete v tejto knihe úspešných autorov manželov Horeckých.... Zobraziť viac
Prvá z pripravovanej edície malých kuchárskych kníh. Nájdete v nej 90 receptov na torty a sviatočné zákusky, ale aj recepty na rezy, koláče, bábovky a sladké chlebíčky. Vychutnajte si príjemnú atmosféru s priateľmi či s rodinou pri šálke čaju... Zobraziť viac
Rýchlo, prakticky, zdravo. Šaláty a nátierky na všetky príležitosti. Veľké množstvo receptov na prípravu, ktoré určite zvládnu aj menej skúsené kuchárky. Zobraziť viac
Veľká farebná kuchárka. Zobraziť viac
Kniha ponúka osvedčené recepty na prípravu sladkých múčnikov na všedné, ale aj na sviatočné dni, recepty na slané koláče i na domáci chlieb. Skúsení autori nahradili váženie surovín meraním pomocou hrnčeka, v niektorých prípadoch použili aj iné miery... Zobraziť viac
Čokoláda - tajuplný poklad starých Aztékov, lahodný elixír šťastia a mladosti - je zaiste najobľúbenejšou pochutinou ľudstva. Cukrárske remeslo dnes zažíva "čokoládovú renesanciu"... Zobraziť viac
Dvojica autorov Zdenka Horecká (recepty) a Vladimír Horecký (fotografie) predstavuje osobitý fenomén v tvorbe kuchárskych kníh na Slovensku. Ich "kuchárska" kariéra odštartovala v roku 1995, keď začali spolupracovať s časopisom Život... Zobraziť viac
Kto by nemiloval opojnú vôňu sladkých dobrôt šíriacich sa z kuchyne? Táto úžasne spracovaná farebná kuchárska kniha ponúka bohatý výber receptov nielen na vynikajúce sladké koláče, zákusky, múčniky a múčne jedlá, torty a dezerty, ale aj na slané pečivo, Zobraziť viac
Je tu opäť nové vydanie knihy z úspešnej edície Tradičná babičkina kuchárka a najlepších receptov jesene a zimy od manželov Horeckých. Kniha vám ponúka jedlá z tekvíc.... Zobraziť viac
Jedlá z cestovín majú dlhoročnú tradíciu nielen v T aliansku, ktoré sa považuje za domovskú krajinu cestovín, ale aj u nás. Už naše staré mamy dokázali pripraviť z cestovín veľmi chutné slané, ale aj sladké jedlá. Cestoviny sú potraviny, ktoré môžeme... Zobraziť viac
Knižka prináša užitočné informácie o rozličných druhoch teplých a studených nápojov káva, čaj, mlieko, ovocné a zeleninové nápoje, alkoholické nápoje a množstvo tradičných i originálnych... Zobraziť viac
Do série kuchárskych kníh od obľúbených manželov Horeckých pribudla kniha, ktorá je venovaná 2-členným domácnostiam, ktoré potrebujú pripravovať jedlá v malých množstvách... Zobraziť viac
V knihe nájdete overené recepty na rôzne jedlá z kotlíka, pahreby a grilu. Taktiež recepty na marinády a omáčky ku grilovaným jedlám, ale aj šaláty. Veríme, že pri listovaní v knihe si každý z Vás vyberie to, čo si bude často a rád pripravovať... Zobraziť viac
Šaláty sa v súčasnosti, keď sa do popredia dostáva myšlienka zdravého stravovania, tešia stále väčšej obľube, najmä pre svoju rozmanitosť, jednoduchú prípravu a priaznivú energetickú hodnotu. Podávajú sa ako príloha k hlavným... Zobraziť viac