Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

LEGO® Friends 41668 Ema a jej módny boxík

LEGO (2021)

🍎 Vypredané
10,61€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Hľadáte LEGO® odmenu pre malého módneho dizajnéra? LEGO® set Emma a jej módny boxík (41668) je prenosný a deti, ktoré zbožňujú tvorbu a vymýšľanie nových dizajnov, príjemne zabaví na cestách. Vnútri tohto mini herného boxíka sa skrýva minibábika Emma zo série LEGO Friends a jej vtáčik, ktorého deti získajú v jednej zo štyroch rôznych farieb.

Zábavná móda vždy a všade
Táto prenosná stavebnica je dostatočne malá, aby sa zmestila do batôžka a zároveň deti zabavila dizajnérskymi hrami na dlhýchcestách. Všetky dieliky možno jednoducho pripojiť k podložke, vďaka čomu je tento LEGO Friends set dokonalou zábavou pri cestovaní. A vďaka jeho neveľkým rozmerom ho deti môžu vhodiť do aktovky a užiť si tvorivé hry s kamarátmi cez prestávky.

Objavovanie záľub prostredníctvom hier
Predstavte deťom obľúbené LEGO Friends boxíky so zvieratkami, ktoré im umožnia zahrať sa s milovanými zvieratkami, nech už sú kdekoľvek! Stavanie je nenáročné, takže s týmito praktickými hračkami sa zábava môže začať hneď po otvorení!
  • Podarujte deťom prenosnú tvorivú hračku zo série LEGO® Friends – Ema a jej módny boxík (41668). Môžu sa s ním zahrať na navrhovanie oblečenia, na ktoré získajú inšpiráciu od Eminho vtáčika.
  • Vnútri tejto rozkošnej krajčírskej taštičky sa ukrýva minibábika Emy zo série LEGO® Friends, figúrka milého vtáčika v náhodnej farbe a množstvo iných tvorivých doplnkov, ktoré sú inšpiráciou pre hry plné fantázie.
  • Deti sa môžu s tvorivými hračkami zahrať aj mimo boxíku, prípadne si ich zbaliť a užiť zábavu na cestách, kresliť si návrhy a šiť na šijacom stroji.
  • Jednoduché modely v setoch so zvieratkami sú pre deti skvelým vstupom do sveta LEGO® Friends. Sú dokonalou odmenou alebo darčekom na narodeniny či Vianoce pre deti vo veku od 6 rokov.
  • Boxík meria 7 cm na výšku a 7 cm na šírku a je veselou ozdobou na stôl pre nádejných dizajnérov vďaka svojmu rozkošnému dizajnu v štýle krajčírskej tašky.

Rok vydania: 2021 Rozmer: 158×205 mm

Zaradené v kategóriách