Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

LEGO® NINJAGO® 71734 Kaiova čepeľová motorka

LEGO (2021)

🍎 Vypredané
11,63€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Deti si môžu s pôsobivou Kaiovou čepeľovou motorkou (71734) rozvíjať staviteľské schopnosti. Stavebnica obsahuje hračkársku motorku, katapult, ktorý dokáže vystreľovať predmety, a 2 minifigúrky, takže malí stavitelia majú na dlhé hodiny o zábavu postarané.

Naučte sa stavať so začiatočníckymi stavebnicami LEGO® Táto stavebnica LEGO je špeciálne určená pre deti vo veku od 4 rokov, ktorým poskytne vynikajúci zážitok zo stavania. Každé vrecúško kociek v balení obsahuje model a postavičku, ktorú si deti môžu postaviť a vrhnúť sa s ňou do akcie. Nájdu tu aj začiatočnú kocku s čiastočne postavenou základňou, od ktorej sa môžu odraziť.

Zábava pre celú rodinu Skladanie stavebníc zo série LEGO 4+ si môžu dospelí skvele užiť so svojimi ratolesťami. Jednoduché obrázkové návody deti perfektne prevedú celým procesom stavania. Tieto stavebnice obsahujú aj návod Instructions PLUS, ktorý nájdete v aplikácii LEGO Návody na stavanie. Tento interaktívny návod obsahuje nástroje na približovanie, ghostovanie a otáčanie, vďaka ktorým deti zažijú ešte plnohodnotnejší zážitok

Rok vydania: 2021 Katalógové číslo: 71734

Zaradené v kategóriách